1 Април, 2015 16:49 1 976 3

Семейна двойка спечели £ 1 млн. от "Евромилиони" за втори път

  • евромилиони-
  • двойка-
  • великобритания

Шансът за това се изчислява на 283 милиарда към едно

Семейна двойка от Великобритания спечели 1 млн. паунда от лотарията „Евромилиони“ за втори път, съобщи „Индипендънт“. 

Става въпрос за семейна двойка от Скънторп, Ланкашър която е спечелила 1 млн. паунда преди две години. Сега щастливците могат да се поздравят с още един чек за 1 млн. паунда. Според специалисти шансът за подобно нещо е 283 милиарда към едно.

Все още не са обявени имената на победителите. Те обаче са се съгласили да разкрият своята идентичност, което ще стане съвсем скоро. Говорителят на „Камелот“, организацията която държи правата над „Евромилиони“ във Великобритания, заяви по случая:

„Това е невероятна ситуация, в която някой е достатъчно голям късметлия, за да спечели голямата награда два пъти. Сигурно се сещате, че ние сме се срещали с победители, които са печелили веднъж и са били наистина, наистина шокирани.. Представям си какво им е на хората, които са спечелили за втори път. „

В същото време стана ясно, че е паднал и големият джакпот от 53 млн. паунда, който е 10-ият най-голям в историята на Великобритания. Името на победителя все още не се съобщава


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смийгъл

    2 0 Отговор
    Ами печелят хората, не като у нас, тотото граби народа, а джакпотите се дават на фиктивни лица и се връщат пак в кацата с меда. Толкова години никой не смее да разследва тая крупна измама.
  • 2 onq s konq

    0 0 Отговор
    Е след тая втора печалба крайно време е да се раэведат,че да усетят нещо от живота!
  • 3 1234

    0 0 Отговор
    Ние нали сме в евро съюза ,при нас защо я няма тази лотария?