Last news in Fakti

19 Април, 2015 04:03 7 340 10

Двама се сбиха при спор за Android и Apple

  • android-
  • apple

Полицията не разкрива дали Елиъс Асеведо е бил почитател на Android или Apple

Спор между двама пияни американци, коя операционна система за смартфони Android или Apple е по-добра, завърши с побой и арест, съобщава сайтът The Smoking Gun

Двамата са настанени в болница с рани, които не представляват опасност за живота. Нападателят на побоя 21-годишният Елиъс Асеведо е задържан. Той се подозира в нарушаване на миграционното и митническото законодателство.

Побоят е станал в петък вечерта на паркинг.  Полицията не разкрива дали Елиъс Асеведо е бил почитател на Android или Apple.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чакала

    1 1 Отговор
    "Млолодец"
    :-)))
  • 2 жоро бекъма

    2 0 Отговор
    това новина ли е ?Да не са се били в Пловдив че да ни интересуват психичноболните американци
  • 3 808

    1 0 Отговор
    преместих го в другия крачол
  • 4 ПаЛаЧиНкА

    0 0 Отговор
    Apple са по добри в всяко едно отношение ! Това че Ганю няма пари да си позволи този великолепен продукт разбира се му дава правото да хейтва от яд и злоба :) От боклунг имат много още да учат :)

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Факира

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ПаЛаЧиНкА":

    Проблема на Ганьо не са парите !! Ако му се дадат повече ще умре от препиване и преяждане, а междувременно ще убие няколко деца с джипа си
  • 6 боклунг

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ПаЛаЧиНкА":

    Гледам, че си доста светнат и в тази връзка бихте помолил да осветлиш нас непросветените каква е производствената цена на Iphone 6 и сходен като хардуер Леново примерно и защо трябва да плащаме по 1400 лв вместо 300-400?
  • 7 ПаЛаЧиНкА

    0 0 Отговор
    Ще плащате по толкова защото сиренето е с пари колкото и да е солено !А каква е разликата между мерцедес и рено по пътя на твоята логика след като и едното и другото те карат от точка а до б ? Само че бенца струва в пъти повече.Има и часовници касио а има и омега и ролекс .Правилната дума на твоя въпрос е една - ПРЕМИУМ телефон , точно това продава айфона заедно с отличния IOS , за разлика от натоварения претрупан с приложения и бъгав АНДРОИД вкаран в хилядите различни модели телефони, болшинството евтини пластмасови апарати на стотици производители по цял свят ! A IOS-a е един :)

    Коментиран от #8

  • 8 боклунг

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ПаЛаЧиНкА":

    Споко баце, просто ми стана интересно какво ще си изсмуче от пръстите поредния притежател на ПРЕМИУМ телефон, чиято производствена цена не надвишава 80$.
  • 9 linux

    0 0 Отговор
    Тъпаците са навсякъде това ми изглежда на спора кой автомобил е най хубав
  • 10 Азз

    0 0 Отговор
    А нали знаете , че няма как да сравнявате хардуера на Apple и Ндроид тефони, защото този на Apple се прави за софтуера на Apple, всичко от една компания, леко, оптимизирано, бързо. А Самсунг проблема им е точно там. Андроида им е зле.А пък Андроид като цяло е мноого по тежка система и iPhone и с хардуер наполовина, пак е по-бърз. Просто няма нужда от него. НЯМАМ iPhone, предварително да кажа за "разбирачите" дето ей сега ще се обядят.