21 Април, 2015 11:02 1 650 1

Отлагат конкурса „Queen of the Universe“ за есента

  • лидия иванова-
  • queen of the universe-
  • конкурс

Събитието трябваше да се състои в края на април

Един от най-престижните конкурси в Америка „Queen of the Universe“, който се провежда под егидата на

Юнеско и трябваше да се състои в края на месец април се отлага за есента, съобщиха организаторите. Сред  участничките в него е българката Лидия Иванова, която за да заеме своето достойно място е направила множество разработки за проблемите в световен мащаб и тяхното решение, като по този начин е заела позицията, за която се борят представителки от целия свят. “Queen of the Universe“ е един от малкото изцяло благотворителни конкурси.

Тази година каузата на конкурса цели да подпомогне образованието на деца от третия свят. Лидия успява да спечели журито с идея за своя кампания, която е под мото „Предай нататък, за да сбъднеш мечта“. Самата тя споделя, че образованието за нея е най-силното оръжие и всеки човек заслужава този шанс. В момента Лидия изучава медицина в Лос Анджелис с отличен успех, за да може след това да специализира пластична хирургия.

Лидия Иванова ще бъде в България през летния сезон, за да реализира няколко проекта на родна земя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 танашиба танахака

    0 0 Отговор
    като ги е страх че нашето момиче ще спечели ще го отменят разбира се