Last news in Fakti

21 Април, 2015 15:33 1 254 0

Dub Phizix и MC Strategy гостуват на DUB FX

  • dub phizix-
  • mc strategy-
  • dub fx

Дръм енд бейс дуото от Острова ще представи най-актуалните си съвместни проекти

Към вечерта, посветена на най-новото лайв шоу на вдъхновяващия DUB FX, ще се присъединят и други двама новатори на ъндерграунд електронна сцена – DUB PHIZIX и MC STRATEGY. На 13-ти юни дръм енд бейс дуото от Острова ще представи най-актуалните си съвместни проекти, за да превърне юнската нощ в незабравимо музикално преживяване.

DUB PHIZIX доминира ъндерграунд дръм енд бейс сцената и неуморно премазва стиловите граници в електронната музика от над повече от 20 години. Парчетата на DUB PHIZIX издават, че е изтънчен познавач на добрата дръм енд бейс мелодия. В тях често се намърдват музикални влияния от всички краища на света, а в сетовете си смело миксира пренебрегвани и забравени класики със свеж материал.

Преломен момент в кариерата му се случва през 2011-та, когато уж на шега заедно с редовния си сътрудник Skeptical създават Marka – парчето с експлозивни денсхол ритми, върху които картечницата Strategy нарежда неразбираеми, но мощни рими. Marka мигновено завладява всички клубове и става задължителния катализатор на всяко парти. Но това не е всичко – Marka завинаги променя музикалната сцена, оказвайки неизмеримо въздействие върху дръм енд бейса.

На 13-ти юни DUB PHIZIX ще излезе не с кого да е, а с най-верния си съмишленик MC STRATEGY – за който тандем вече е традиция да оставя без дъх българските бас фенове, след незабравимото им участие на Bass Romance през ноември 2013-та. Безспорно един от любимите синове на Великобритания, който в момента е на гребена на вълната, STRATEGY е член на Broke’n'£nglish и е сред основните играчи на хип-хоп сцената на Острова. Бързите му рими са му спечелили титлата на един от най-добрите фристайлъри на земното кълбо, а отдавна е признат и за един от най-добрите спитъри, излизали някога от Обединеното кралство.

DUB PHIZIX и MC STRATEGY не спират да творят покоряващи дръм енд бейс звуци, като една от най-новите им разбиващи съвместни продукции е парчето „Buffalo Charge“.

Вечерта на 13-ти Юни щe се превърне в истинско музикално приключение с DUB FX, DUB PHIZIX и MC STRATEGY.

Билети "Рано пиле" : 30 лв./35 лв. /Само в магазин „Яко“ ул. Граф Игнатиев 43 / или с резервация на тел. 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни билети: 35 лв./40 лв. в мрежата на Eventim.bg

Билети “Фен Тераса”: 40 лв. в магазин “Яко”, 45 лв. в мрежата на Eventim.bg

Билети “VIP Teраса”: 50 лв. в магазин “Яко”:, 55 лв. в мрежата на Eventim.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА