Last news in Fakti

3 Май, 2015 01:30 1 894 3

25 места за парти, преди да умреш

  • места-
  • парти-
  • преди-
  • умреш

Две балкански дестинации, Миконос и Белград са е включени в списъка

Две балкански дестинации, Миконос и Белград са е включени в списъка: “25 места за парти преди да умреш”, съобщиха от "Български новини".

Business Insider публикува списък на “25 места за парти преди да умреш,” за туристи, които избират почивка, изпълнена с танци, музика и алкохол.

Всеки парти-енимъл в света трябва веднъж в живота си да посети тези 25 места, за да се забавлява и да танцува, все едно че няма да има утре. Този списък не би бил пълен, без да се спомене гръцкия остров Миконос, известен по целия свят с нощния си живот и диви партита. Business Insider дори направи специална препратка към плаж Super Paradise, както и някои от най-популярните нощни клубове на острова.

“Миконос може да е малък гръцки остров, но е една огромна парти сцена. Всеки ден, купоните започват по плажовете в средата на следобеда и продължават до следващата сутрин. Плаж Super Paradise е едно от най-добрите места за парти, но има и десетки клубове и барове из острова”, отбеляза сайта.

Ето и пълният списък на 25 места, за парти на Business Insider, преди да умрете: Остин, Тексас, САЩ

Бали, Индонезия
Барселона, Испания
Белград, Сърбия
Блек Рок Сити, Невада, САЩ
Берлин, Германия
Копенхаген, Дания
Дубай, Обединени арабски емирства
Гоа, Индия
Ибиса, Шспания

Истанбул, Турция
Кох Панган, Тайланд
Лас Вегас, САЩ
Милано, Италия
Мюнхен, Германия
Миконос, Гърция
Ню Йорк, САЩ
Паг, Хърватска
Рейкявик, Исландия
Рио де Жанейро, Бразилия
Сен Тропе, Франция
Тел Авив, Израел
Токио, Япония
Валпараисо, Чили
Уислър, Канада


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    0 0 Отговор
    бг не присъства щото тука си4ки са умрели
  • 2 МАК

    0 0 Отговор
    Бг-то не присъства на картата на белите държави от 44г. насам да ти кажа. Само тук вървят някакви бодряшки новини за перспектива и прочие, ама никой не ни отразява сериозно. То е ясно: българите масово се изнасят.
  • 3 МАК

    0 0 Отговор
    Не от 44 години насам, а от 1944 година насам - за пояснение.