3 Май, 2015 17:32 5 827 2

Майка извика полиция, за да даде ценен урок на детето си

  • майка-
  • дете-
  • арест-
  • урок-
  • училище

Детето получи ценен урок заради държанието си в училище

Майка от Джорджия (САЩ) извика полиция, за да даде ценен урок на 10-годишния си син, съобщи „Дейли мейл“.

33-годишната Чикита Хил научила от учителката на детето си, че той се държи неуважително в час, разваля дисциплината и не внимава.

След като разбрала за поведението на малкия Шон, тя извика патрулка пред дома си, за да „арестува“ непослушния малчуган.

Органите на реда вкараха момчето в колата, а то започна да реве и да съжалява за постъпката си в училище. Арестът, разбира се, не беше истински, но даде ценен урок на нищо неподозиращия Шон.

„Трябваше да направя нещо, за да го стресна. Не уважава учителката днес, а утре може да не прояви уважение към властта и законите“, сподели майката след случилото се.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КРАНТ

    5 0 Отговор
    Ето това е което липсва на повечето от нас Българските родители!
    Тук учител ако се скара на дете веднага дебелог.зи 200 килограмови мутри отиват и обясняват на учителя урока който не си е научил.
  • 2 ани

    0 0 Отговор
    Имаме една прекрасна българска поговорка :" То и тояжка оправяла !" Колко е важно да научим децата си да отсяват житото от плявата чрез примера който им даваме ежедневно ! В спомените на великия Калоянчев за баща му и сълзите които са предизвикали кражбите му в този иначе суров човек , много пъти ме е карало да се замисля ! Колко родители ще приемат със срам това , че детето им е посегнало на чуждо , че се държи не уважително към учителите ??