Last news in Fakti

22 Май, 2015 06:31 2 806 5

Джеръми Кларксън: Top Gear беше моето бебе

  • джеръми кларксън-
  • top gear-
  • предаване

Той признава, че уволнението му е било по негова вина

Британският телевизионен водещ Джеръми Кларксън заяви, че отстраняването му от шоуто „Top Gear”  е било изцяло по негова вина.

Пред радио Би Би Си той даде първото си интервю, след като преди няколко месеца беше уволнен от предаването заради скандал с изпълнителния продуцент. Той признава, че е получавал предложения от радиа и телевизии, които искат да привлекат целия екип на „Top Gear”, но е отклонил всички тях, като заявява:  „Трябва да съм глупак, за да скоча в нещо такова.“

Кларксън признава, че е бил луд по работата си в телевизията и че след уволнението се е чувствал потиснат.

„Аз бях служител на Би Би Си 27 години. След 27 години светът изглежда различен. Когато разбереш как светът работи, започваш да разбираш какво да правиш.  Междувременно започвам да се справям все по - добре на тенис корта. Форхендът ми е станал немислимо добър.

Уволнението ми от „Top Gear” беше моя глупава грешка. Шоуто до голяма степен беше мое бебе. Аз бях вманиачен. Работих през нощта и изпипвах всеки малък елемент. След това искат от теб да не правиш това повече. Бях много тъжен.“

В момента Кларксън е на световно турне с останалите си колеги от Top Gear – Ричард Хамънд и Джеймс Мейс. Според него то е „висчко, което е „Top gear”, само че без името“.

 Top Gear е едно от най-успешните предавания в историята на Би Би Си. То е вероятно най-популярното шоу за автомобили в света, като има 350 млн. зрители. Предаването придоби култов статут най-вече заради нестандартния начин на водене на тримата водещи и риалити елементите в себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    1 4 Отговор
    До тук му беше! Понякога човек трябва да знае кога да спре , а той се беше помислил за богоизбран!
  • 2 Гост

    1 4 Отговор
    Това предаване беше .ати тъпата боза
  • 3 Shmeker

    0 4 Отговор
    Фокусът постепенно започна да се измества извън колите. Някви простотии взеха да бълват и да правят омлет от ровъри или компот от тойоти.. нещо такова.
  • 4 дан

    4 1 Отговор
    най-гледаното предаване за коли?? най-гледаното предаване ИЗОБЩО !!!!!
  • 5 Пешо

    1 4 Отговор
    Дразнеше с надменното си поведение....