Last news in Fakti

23 Май, 2015 00:04 3 071 2

Мъж кара сърф с косатка

  • сърфист-
  • косатка-
  • сърф-
  • плуване

Странната случка се разиграла край бреговете на Нова Зеландия

Представяте ли си, че Ви следят и внимават за всяка ваша стъпка. Е, точно това се е случило на сърфиста Люк Райли, който спокойно е карал сърф във водите на Нова Зеландия. Мъжът излязъл да се наслади на слънчевия ден и решил да кара сърф. 

В един момент обаче, когато бил доста навътре в океана, той усетил странно присъствие. Погледнал надолу и какво да види? Косатка плувала заедно с него под сърфа му. 

"Първоначално доста се стреснах. Бях сам, далеч от брега, когато усетих, че има нещо под сърфа ми. Наведох се и видях доста голяма косатка, която явно се чудеше какво правя там. Запазих самообладание и реших да се върна към брега. В този момента косатката ме последва. Тя плува с мен почти до самия бряг. Беше плашещо, но невероятно изживяване.", признава Райли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kafenceto

    0 0 Отговор
    .asi qkoto kosatkata e mucunka sladurko ;D:D
  • 2 оооо

    0 0 Отговор
    а дали не се е на.рал докато стигне брега?