Last news in Fakti

26 Май, 2015 00:31 17 075 15

Бодибилдър развали сватбена снимка

  • бодибилдър-
  • фитнес-
  • младоженци-
  • снимка

Със сигурност младоженците останаха изненадани, заяви фитнес маниака

"Това можеше да е една от най-хубавите сватбени снимки... докато на нея не мина бодибилдър на сърф." -Сигурно това си мислят младоженците, чиято сватбена снимка бе развалена от преминаващ любител на фитнеса. 

Бодибилдърът Шон Паркър гребял кротко със сърфа си край бреговете на Хонолулу, Хавай, когато видял насабрала се тълпа на плажа. Той забелязал, че има светкавици от фотоапарати и веднага заел бодибилдърска поза. Оказало се обаче, че снимките целят да увековечат младоженци, които преди минути сключили брак на брега. 

"Със сигурност младоженците са останали втрещени, когато са видели мен - 130-килограмов, 2 метра висок мускулест човек, позиращ във водата. Благодаря на фотографа за изключително забавната снимка"., заяви Паркър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мауро 85

    2 4 Отговор
    Сигурно е некое русофилче дет е планирало да се покаже, те са ексхибиционисти и обичат да се показват, да ги гледат, да изумяват света

    Коментиран от #6

  • 2 Shmeker

    2 0 Отговор
    130 кила? Тоя ще потъне ве
  • 3 КОСТАНА

    3 0 Отговор
    Супер Новина .....
  • 4 Георги Алексиев

    2 0 Отговор
    ТОЯ ПА АНАБЕЛЕН ИДИОТ КАКВО СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК . НАБУТАЛ СЕ С КВИ ЛИ НЕ ИНЖЕКЦИИИИ . ПОСЛЕ ХОДИ ПРИ ДОКТОА ДА МУ ДАДЕ ВИАГРА ЧЕ ДА МУ СТАНЕ

    Коментиран от #9

  • 5 nikitoblend

    2 0 Отговор
    Понеже младоженците са си направили само една снимка и тоя взел че я развалил. :D
  • 6 шшт

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мауро 85":

    Колко прост коментар...

    Коментиран от #7, #13

  • 7 Буден

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "шшт":

    И статията е изключително проста!Кой го интересува ,че някой си е развалил снимката на тези двамата.
  • 8 Чича ви

    1 0 Отговор
    Първо това наистина е интересна снимка и точно това я прави уникална, второ не разбрах какво им пречи да я повторят(да не им свърши лентата случайно :)) и трето някои хора с това се правят на интересни - да мрънкат.
  • 9 културист

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Георги Алексиев":

    Много си зле с материала, чул нещо, недочул, а после убедено говори кое как е!
    Стероидите увеличават либидото и за някакъв период даже заместват собственото производство на тестостерон.

    Вършиш си работа, качваш мускули, цикълът спира, включваш Прегнил, който да ти възстанови размера на топките и препарат като Трибулус Терестрис да възстанови собственото производство на тестостерон!

    Стига с недоразбралите като теб - на Пешо му подарили кола, ма не било кола, ами колело и не му го подарили, ами му го откраднали 😁

    Хората са прави, че снимката винаги може да се повтори!

    Коментиран от #14

  • 10 Autohouse Randm

    0 1 Отговор
    pak sa me snimali bez da pitat
  • 11 Щатофил

    1 0 Отговор
    Много е нагласено- анаболен младоженец накарал колега от фитнеса да позира и давай да се рекламираме. Като нищо сърфиста може да е добавен с фотошоп, този пън на сърф във вода няма да се задържи в тази дървена стойка или изобщо. Съшито е с бели конци като за бавноразвивщи се, май настигнахме американците поне по този показател.
  • 12 само селяните карат РЕНО

    1 0 Отговор
    :D Д: :Д :Д :Д :Д
  • 13 Мауро 2

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "шшт":

    Не е толкова прост коментара !
  • 14 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "културист":

    Аз пък се занимавам от 20 години с фитнес и културизъм без грам анаболи, стероиди, пренгил, глутамини, креатин и други простотии. За тези години съм се нагледал на такива "разбирачи" като теб, които после се чудят от къде да си намерят нови бъбреци и черен дроб! Да не говорим за "ползите" от хормона на растежа, като отключване на естествено подтиснати редки генетични заболявания - справка Флекс Уилър и Кевин Леврон.
    Момчета, в природата няма нищо даром, а всичката тази химия действа на психиката като наркотичните вещества и се появява зависимост към нея, за това се опомнете и освен протеини и витамини не вземайте друго!

    Иначе коментарът на 11 е напълно верен - личи си, че младоженецът е културист и е доста съмнително появяването на другия културист.

    Коментиран от #15

  • 15 културист

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Да те изненадам - и аз вече повече от 20 години се занимавам с това. Лошото е, че е спорт, който "гълта" много пари - за хранителни добавки, за зали, за транспорт, за здравословен начин на живот... Сравнявал съм - спирам креатина за месец и останалите ме задминават в силово отношение с 30%. Дали те са "чисти"?! Много се съмнявам! Особено виждайки хора по на петдесет със серии с тежести, които на младеж ще създадат проблем!

    Просто всичките лъжат, когато стане дума за добавки. Никой нищо не взема, всеки живее здравословно, пък като го видиш отблизо - или няма постижения и никаква фигура, или се " зоби", ама скрито!