Last news in Fakti

28 Май, 2015 00:37 26 676 19

Живото Барби от Русия, което никога не е имало гадже и живее с родителите си

  • барби-
  • ангелика кенова-
  • русия

Ангелика Канова живее под абсолютния контрол на своите родители

През последните месеци името на украинката Валерия Лукянова нашумя по цял свят като момичето, което е истинска двойничка на куклата Барби. Сега обаче „Дейли Мейл“ ни запознава с рускинята Ангелика Кенова, която не просто изглежда като Барби, а и живее като такова.

Кенова е дъщеря на свръх контролиращи родители, които контролират нейните диети, тренировки и цялостен начин на живот. 26-годишната манекенка е отдала живота си на това да има външен вид, възможно най-подобен на популярната детска кукла.

Самата тя признава, че родителите й са я отгледали като истинска принцеса. Макар, че е на 26, тя никога не е имала гадже, тъй като майка й е настоявала всяка нейна среща с момче да се състои в нейно присъствие.

„Моите родители ме отгледаха като принцеса. Те не ме оставиха да имам приятел или обичайните за един възрастен преживявания. Крайният резултат от всичко това е, че аз не съм подготвена за истинския живот – аз съм като жива кукла.“, заявява Ангелика.

Тя е била обличана като Барби още в детските си години и твърди, че не е прибягвала до каквито и да е хирургични намеси, за да постигне своята визия. Иначе Ангелика твърди, че освен като манекенка, се изявява като детски психолог и балерина. Тя често  публикува свои разголени снимки в социалните мрежи. Нещо, което родителите й напълно одобряват.

„Никога не съм се подлагала на пластични операции. Това е нужно само, когато някой има сериозни проблеми със своите лице или тяло. Моите родители не искат да напускам семейния ни дом. Майка ми дори държи да избира дрехите, с които се обличам. Майка ми държи да присъства на моите срещи. Ако излизам с момче трябва да запазя маса за трима, за да има място и за нея. Никога не съм имала истинско гадже. Всички момчета, които познавам са ми просто приятели.“

Ангелика признава, че нейните родители са имали ключова роля за нейния имидж като Барби. Баща й Евгений пък е горд с нейната нарастваща популярност като модел. Още в тийнейджърските й години той й е наел частен треньор, с когото е тренирала по 2 – 3 часа, пет пъти в седмицата, за да постигне вталената си фигура.

„Родителите ми ми даваха всичко. Купуваха ми най-хубавите играчки и ме записваха в най-добрите учебни заведения. Когато бях на 6 майка ми реши да ме вкара в рамките на този Барби имидж. На младини тя също е била много красива.

Като се има в предвид на колко години съм е нормално да живея отделно, но родителите ми настояват да живея с тях. Аз наистина обичам семейството си и не искам да ги разстройвам. Разбирам, че може би съм твърде зависима от тях. Ако някой ден реша да се отделя, ще е доста тежко за тях.“ , споделя Ангелика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 академик Азис

    6 1 Отговор
    сърцераздирателна история или "как да продадеш въможно най-скъпо детето си" това е стока, гледана и нагласяна за старини- дано да е еврейка, иначе срам и позор за най-скъперническия етнос! Бай дъ вай силикона влияе на зачатието, дано купувача е готов да плати на сурогатна майка!

    Коментиран от #2

  • 2 хаха

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "академик Азис":

    перфектен коментар, браво!
  • 3 mediator37

    1 1 Отговор
    Невероятно !
  • 4 некойси

    1 0 Отговор
    Не разбрах Рускиня ли е или е Украинка.
    Щото за някои хора има разлика.
  • 5 Митьо пича

    4 0 Отговор
    ......Макар, че е на 26, тя никога не е имала гадже, тъй като майка й е настоявала всяка нейна среща с момче да се състои в нейно присъствие.....

    Ми лошо няма, ако и майката е хубавица, ще ги "гушнем" и двете заедно... ама ако може по любов, или пък с "образователна" цел, че иначе скъпичко ще дойде.
  • 6 гларус

    5 0 Отговор
    и на майката и на дъщерята една почивчица в БГ на Слънчев бряг ще им се отрази изключително добре и ще си обърнат представите за живота
  • 7 пипалот

    4 0 Отговор
    странно нещо е живота как издържа това нещо без секс не може на 26 да е девствено стига де така като я гледам май просто не е евтина и й се подбират клиентите...тя луда работа
  • 8 Баш Майстора

    2 0 Отговор
    Няма пластични операции?Не може да бъде.Че и пари не и липсват,частен треньор.Ааа,и майката била красива... на младини.Сега да е около 50.Обзалагам се,че е с тяло като на "барбито",че може и по добре да изглежда.Покажете я,моля.И двете,и двете.
  • 9 аз

    5 2 Отговор
    Поредната руска проститутка.

    Коментиран от #13

  • 10 Джон Смит

    2 3 Отговор
    Поредната Анорексичка! Нищо женствено!
  • 11 БаХуРа

    0 0 Отговор
    Не и давали да има връзки - тези родители требе да се разследват май за кръвосмешение , май натам отива работата - това не е нормално , за себе си я държат , майка и държала да присъства на срещите и - сводници мръсни
  • 12 Гошко

    0 0 Отговор
    https://vk.com/id192950089?z=photo192950089_293532521%2Fphotos192950089

    Има и снимки на майка и като млада
  • 13 Васили Барон

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "аз":

    РУСКА ПРОСТИТУТКА ЛИ ами български няма ли ? май сте откачили,прочетете и ще видите какво споделя момичето,не съм на ничия страна,но съм на страната на истината,горката дефакто родителите и опропастиха живота :(
  • 14 омерзения

    0 0 Отговор
    Тези родители са за разстрел!!!
    Какви ли изродщини още ни очакват?
  • 15 Анонимен

    2 0 Отговор
    Като гледате вярвате ли че няма силикон в устните и гърдите?! Тяхната големина не се постига с тренировка!
  • 16 пешо тракториста

    2 0 Отговор
    Ако махнем всичкия тунинг и екстеншъни мяза на кон... Затова нека да се покаже по естествена "красота", пък тогава ще я възхваляваме :)
  • 17 я съм от село

    2 0 Отговор
    поредната руска таратайка да не кажа проститутка-ай ся барби била за прид камерите -да
  • 18 дженев

    3 0 Отговор
    Предложих брак,но тя ми каза,че спалнята трябва да е за трима ,щот майка и много държала да присъства,а баща и щял да ни пази.Сега чакам дърводелеца да пригоди спалнята.А през туй врем барбито щяло да се поразголи тук там ,щот родителито го одобрявали.Кво
    да се праи- демокрация.
  • 19 Красо Зелето

    0 0 Отговор
    Каква проститутка бре, момичето само си каза "Че не е такава"! Нищо чудно и катинар да са и сложили на сливата. А ключа за него е в майката. Дефакто минаваш първо през майката, ако искаш да имаш нещо общо с барбито. Ако те удобри майката, че ставаш чак тогава може да се виждаш с нея. Дефакто празни надежди.