Last news in Fakti

28 Май, 2015 04:30 2 402 4

Мъж извежда огромна костенурка на разходки из Токио (Видео)

  • мъж-
  • огромна-
  • костенурка-
  • токио-
  • япония

Бездетният японец се грижи за създанието като за свое дете

Японец и неговият нестандартен домашен любимец станаха сензация в интернет. 62-годишният Митани Хисао от Токио няма деца, но това не му пречи да се държи като родител, и то на какво - на огромна костенурка, тежаща над 70 килограма.

Мъжът, който е погребален агент по професия, намерил създанието преди цели 19 години, когато още се побирало в човешка длан и решил да се грижи за него като за свое собствено дете.

През дългия период от време костенурката, наречена от осиновителя си Бон-чан, достига цели 75 сантиметра в диаметър, но това не пречи на Хисао да прави с нея двучасови разходки из улиците на японската столица всеки ден. Той дори облича дрехи, които да са еднакви с цветовете на животинчето.

"Бон-чан е едиснственото ми семейство и ме слуша винаги, споделям му всичките си тайни. Дори и мръсните си такива, за които, ако можеше да говори, щях да имам големи неприятности." - споделя през смях японецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пипалот

    0 0 Отговор
    а нямат ли си природозащитници тази костенурка е застрашен вид май в япония и китче да си гледаш проблеми няма
  • 2 onq s konq

    0 0 Отговор
    Раэходките са полеэно нещо,но няма инфо как щастливата двойка се оправя със пресичането на "иэключително краткия" эелен светофар.Все пак какво ли би станало ако това 70-кг животно реши че иска да си почине на средата на улицата и се скрие в черупката си?
  • 3 Джапанезе

    0 1 Отговор
    Истинският проблем ще настане, когато на "бащата" му свършат дните. Костенурките живеят доста повече от нас хората (ако не ги сготви някой), така че тогава на тази може да й се случи случка.
  • 4 Кобрата

    0 0 Отговор
    Доста голямо животно, не знам как ще се оправя този японец ако му се наложи да я носи.