Last news in Fakti

29 Май, 2015 14:01 1 724 0

Линдзи Лоън не е в пробация за пръв път от осем години

  • линдзи лоън-
  • пробация-
  • години

Съдът в Лос Анджелис обяви изпълнението на 125 часа общественополезен труд от нейна страна за изпълнено

Съдът в Лос Анджелис обяви пробацията на холивудската актриса Линдзи Лоън за приключена, съобщи Fox News.

Лоън трябваше да извърши 125 часа общественополезен труд след дело по обвинение за безрасъдно шофиране.

28-годишната актриса не присъства на съдебното заседание, но съдия Марк Йънг я похвали пред нейния адвокат, заявявайки, че тя е свършила чудесна работа. Това не беше така в началото на този месец, когато съдията установи, че Лоън е изпълнила само 10 часа от отредения й период. Тогава се появи и възможността тя да влезе в затвора.  Все пак актрисата успя за възможно най-кратък срок да навакса оставащия й период.  Тя е отслужила своята пробация в общински център за деца в Ню Йорк.

През годините Лоън беше  арестувана 5 пъти и беше пращана на рехабилитация за различни провинения, от пропускане на крайния срок за общественополезен труд до непосещаване на консултативни групи.

„Пийпъл“ пише, че това е първият случай от близо осем години насам, в който актрисата не се намира в пробация и няма проблеми със закона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА