Last news in Fakti

30 Юни, 2015 19:18 1 585 0

Къде и как ще бъде посрещнат Джулая?

  • джулая-
  • хиляди-
  • посрещане-
  • изгрев-
  • слънчев бряг-
  • джулай-
  • бтр-
  • юрая хийп

От София до Варна - всички посрещат първото юлско слънце

Джулаят ще бъде посрещнат в много точки на България. Уникалният фестивал започва на 30 юни и завършва с изрева на 1 юли. Музика, танци и добро настроение съпътстват събитието.

Традиционно Джулаят се посреща на Камен бряг. Освен по морето, Джулаят ще бъде посрещнат в София, Пловдив, Перник и други градове.

Грандиозен купон ще взриви южния плаж в курорта „Слънчев бряг” в нощта срещу 1 юли. Хиляди фенове ще се съберат на брега и по традиция ще посрещнат заедно първото юлско утро.

Точно в 22:00 часа на 30 юни мощни прожектори ще осветят плажната ивица и ще дадат старт на подгряващото парти. Истинският купон пък ще избухне в 23:00 часа и ще продължи без почивка до изгрева на слънцето.

И тази година екзотични сервитьорки ще поднесат на гостите емблематичния за вечерта коктейл „Джулай морнинг". Танцьорки в островни одежди пък ще нажежат страстите с горещи танци. За  настроението на гостите ще се погрижат виртуозните диджеи DESO и KAISKI.

Точно в полунощ в небето ще полетят стотици пламтящи фенери с послания за сбъдване на най-съкровените желания.

Б.Т.Р и Джон Лоутън пък ще изпълнят хитовете на Юрая Хийп на скалите при с. Камен. За 12 поредна година българската банда ще посрещне първия юлски изгрев с емблематичната песен „Джулай морнинг“.

В Несебър пък планират да посрещнат джулая също с хаус музика. Интересно ще бъде и на варненския плаж, където известни диджеи ще се грижат за настроението на хората. 

Освен по морето, Джулаят ще бъде посрещнат и в Пловдив. Пловдивчани ще наблюдават изгрева в частна вила на най-високата точна в Брестник, която може да се похвали със спираща дъха панорамна гледка на цял Пловдив. Momo Dobrev, Marto Gavraili и Christian Craken са част от водещите диджеи.

Станалият вече традиция рок фест Джулай Морнинг в Перник също ще се състои. Той се провежда на крепостта Кракра. Там шоуто е част от фестивала Китариада и в него се включват много местни и гостуващи рок банди.

Столичани ще посрещат отново изгрева от Витоша. Събитието започва още от 22:00 часа в хижа Алеко. Центърът за градски транспорт  осигурява допълнителен транспорт към Витоша за посрещане на юлското слънце

Маршрутът  е от автостанция кв. „Хладилника“ до хижа Алеко и обратно. Часовете на тръгване в посока към хижа Алеко на 30 юни  от автостанция кв. Хладилника в 21.00 и 23.00 ч. В посока автостанция хижа Алеко автобусите ще тръгнат в 6.30 ч и 8.30 ч на 1 юли. Транспортът е осигурен по искане на сдружение „Витошки ски и сноуборд училища“ и Витоша ски  за провеждане на събитието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА