2 Юли, 2015 02:33 1 197 0

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат

  • афлек-
  • гарнър-
  • развод-
  • деца-
  • имущество
Вече официално е потвърдено, че една от най-стабилните холивудски двойки Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат. Актьорите пуснаха изявление, в което признават, че са решили да сложат край на близо 10-годишния си брак. 42-годишният Афлек и 43-годишната му съпруга отбелязват, че съобщението е "последният коментар за личния ни живот".

Двамата се ожениха на 20 юни 2005 година. Актьорите имат три деца, най-малкото от които – Самюъл – е на 3 години.

Източници отбелязват, че Афлек и Гарнър ще подадат молба за развод, едва след като уредят помежду си всички имуществени и финансови въпроси, както и отношенията с децата. За момента богатството на Бен и Дженифър се определя на над 150 милиона долара, които най-вероятно ще бъдат поделени по-равно.

Не се очаква Гарнър да изяви желание за тлъста детска издръжка, тъй като самата тя припечелва солидни суми от работните си ангажименти.

Афлек и съпругата му, които нямат предбрачно споразумение, ще трябва да делят и общите си имоти, които са: ранчо в Ел Ей, апартамент в Манхатън, зимна вила в Монтана и 83-акровото им имение в Джорджия.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА