Last news in Fakti

2 Юли, 2015 03:30 1 472 1

Кейти Пери е най-добре платената певица

  • пери-
  • плащания-
  • певица-
  • класация
Кейти Пери беше определена от "Форбс" за най-добре платената певица в света. Тя е първата жена в класацията за шоубизнеса, веднага след боксьорите Флойд Мейуедър (300 млн. долара ) и Мани Пакиао (160 млн. долара). Богатството на Кейти Пери се оценява на 135 млн. долара.

"Горда съм, че съм господар на себе си и сама ръководя фирмата си. Аз съм бизнес дама и не се срамувам от това. Не го казвам за да се хваля, а за да насърча другите жени", казва поп звездата пред списанието.

Турнето й "Prismatic Tour" със 124 дати, както и сътрудничеството й с Адидас, Попчипс и Ковъргърл значително допринесоха за богатството." Не обичам нещата да не са направени както трябва", уточнява още Пери.

"Форбс" посочва приходите и на други звезди за периода юни 2014 - юни 2015 г. Въпреки че Тейлър Суифт и Калвин Харис са най-добре платената за годината двойка, младата актриса не беше на подиума. Турнето и започна през май и нямаше как да бъдат регистрирани приходите й.

Въпреки това тя се нарежда на 8 място. А що се отнася до Бионсе, тя падна до 29-о място, което е сериозен срив като се има предвид, че миналата година тя оглави класацията.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сссс

    0 0 Отговор
    тази кети е душка.. ВЕЛИКИТЕ АМЕРИКАНЦИ от шоу бизнес изкарват по вече мангизи от колкото руснаците от продажба на оръжие хихихи