3 Юли, 2015 00:06 1 693 1

Ники Минаж очаква бебе

  • минаж-
  • бебе-
  • турне-
  • мил
Рап певицата Ники Минаж предизвика немалко слухове в последно време. Изпълнителката се появи видимо напълняла преди дни на концерт, което веднага отприщи слуховете, че има проблеми с теглото.

Рапърката е бременна, а баща на бебето й е гаджето и колегата на певицата Мик Мил. Двамата подготвят и сватба, като засега точната дата се пази в тайна. Още щом се разбра, че Минаж е бременна, се появиха слухове, че двамата ще се оженят, а сега те бяха потвърдени и с информацията, че певицата и актриса е в очакване на първото си дете, пише сайта hollywoodlife.com. 

Това лято двойката планира и общо турне, като се очаква да се венчаят по време на пътуването. Междувременно организаторите на концертите взимат всички мерки, за да се чувства бременната певица комфортно по време на турнето си. Мениджърите на Минаж строго са забранили цигарения дим близо до нея, а самата Ники напоследък носи по-широки дрехи, с които иска да прикрие бременността си, пишат американските медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 minaj

    0 0 Отговор
    Тва не е вярно,преди няколко дни Ники каза,че са глупости. Обновете си малко мозъците