Last news in Fakti

3 Юли, 2015 00:30 1 248 0

Марая Кери ще се омъжва за трети път

  • кери-
  • пакър-
  • сватба
Марая Кери е на път да стане булка за трети път. Според клюките поп дивата и новият й любим Джеймс Пакър съвсем скоро ще минат под венчило. В момента двойката е на частна визита в Израел. Там Марая и Джеймс искали да получат благословия за брак от един от духовните лидери в Йерусалим. В неделя двойката и антуражът й пристигнали от Тел Авив на Божи гроб, за да посетят заедно Стената на плача, където се доверяват най-съкровените желания. Според израелските медии певицата и бъдещият й съпруг са очаквани на вечеря в дома на израелския премиер Бенямин Нетаняху.

За момента не е ясно дали Кери и Пакър имат насрочена дата за сватбената си церемония. Близки до двойката обаче издават, че двамата наистина са много влюбени и нямат търпение да си се врекат във вечна вярност. Ако в крайна сметка това се случи, то това ще е трети брак за Марая Кери, която зад гърба си връзки с Томи Мотола и Ник Кенън. За милиардера Джеймс Пакър това също ще е трети брак, тъй като той вече има два финализирани развода с Джоди Меарес и Ерика Пакър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА