3 Юли, 2015 14:10 1 163 0

Криско става част от журито на новия сезон на X Factor

  • криско-
  • журито-
  • x factor

Хип хоп идолът ще присъства специално на кастингите във Варна на 18 и 19 юли

Един от най-популярните рап изпълнители в България – хип хоп идолът Криско, ще бъде част от журито в четвърти сезон на X Factor. Изпълнителят на хитовете „Било кво‘т било“, „Видимо доволни“  и „Шапка ти свалям“ и много други, ще се включи в избора на кандидатите за звездна кариера,  давайки възможност на най-добрите да станат част от впечатляващото шоу в ефира на НОВА. 

„Сблъсквал съм се с много трудности в развитието ми като изпълнител. Знам какво е да тръгнеш от нулата и да се справяш сам, въоръжавайки целия си потенциал в името на това да се реализираш като изпълнител и да създадеш готини проекти, които да се превърнат в хитове. Имам страхотната възможност да участвам в откриването на новия X Factor на България, а също така да споделя своя  опит, помагайки на бъдещи изпълнители“, коментира провокативният изпълнител, който ще коментира, критикува и разбира се, окуражава новите претендентите.

Освен като изпълнител на най-големите r&b хитове в България, някои от които достигат над 15 000 000 гледания в онлайн пространството, през последните години Криско се развива и като продуцент на популярни български звезди, сред които се нарежда и успешният му проект с Мария Илиева.

Сред взривяващите музикални парчета на рапъра е и продуцираната от него песен на една от фаворитките в трети сезон на X Factor - Гери Никол. Само за броени дни „Ела и си вземи“ на свой ред се превърна в истински хит, превземайки музикалните класации.  Рап звездата ще се появи за първи път в ролята на авторитетно жури по време на кастинга на 18 и 19 юли във Фестивален и конгресен център във Варна.

„Криско е не само добър артист, но и продуцент, който е наясно с търсените качества във всеки участник в X Factor. Фактът, че е един от най-успешните изпълнители в България го прави безценен за състава на журито – свежият поглед винаги дава нова перспектива“, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, който  допълва, че съвсем скоро ще бъдат известни и останалите лица от великолепната четворка в шоуто. 

Кои звезди ще станат част от журито в четвърти сезон на X Factor? Кои професионалисти ще заемат  съдийски места в шоуто, което създава звезди? – предстои да разберете съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА