Last news in Fakti

4 Юли, 2015 03:30 5 087 2

Бездомник изумява със свирене на пиано (видео)

  • гулд-
  • бездомник-
  • пиано-
  • история

Интересната история на Доналд Гулд, която удиви света

Доналд Гулд, 51-годишен бездомник от Сарасота, Флорида привлече вниманието към себе си, след като в интернет пространството бе качено видео, как мъжът свири на пиано на улицата. Гулд е имал тежка съдба, тъй като жена му умира и той остава да живее по улиците на Флорида. Преди да стане клошар, американецът е бил кларинетист и е обмислял да стане учител по музика.

Интересната история на мъжът става достояние, след като музикален магазин, решава да изнесе пиано на улицата, за да може всеки, който иска, да посвири. Не след дълго именно Гулд сяда зад пианото и видеото, на което той свири се превръща в тотален хит в интернет. 

Случката има щастлив завършек, след като управител на местен бар кани бездомника да стане пианист в заведението. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    1 0 Отговор
    Евала на човека! Много добре свири, не заслужава да е бездомник
  • 2 браво

    0 0 Отговор
    Няма да е бездомник вече,ние да му мислем.Все пак е в страната на неограничените възможности.