Last news in Fakti

3 Юли, 2015 17:15 10 704 0

Златно шампанско и пищни женски гърди

  • bazar.bg-
  • подаръци-
  • обяви

Малките неща в ежедневието правят живота ни по-лесен. Днес това е възможно благодарение най-вече на високите технологии. Един тривиален пример е оставянето на бележка. Все по-рядко ще прибегнете до листа и химикалката, за да оставите съобщение на кухненската маса преди да тръгнете за работа. Днес съобщението се пише върху ... чашата за сутрешното кафе. Цената на подобен артикул е 26 лв., сочи справка в сайта за безплатни обяви bazar.bg.

Технологиите промениха и представата ни за формата на някои предмети и храни. Така например, може да направите подарък „Бутилка шампанско от шоколад”. В зависимост от предпочитанията тя може да е от натурален, млечен или бял шоколад. Цената й е 27.90 лв. За да е тематично обоснован подаръкът, той може да бъде с надпис „Честит празник”, „Честит имен ден!”, „Честит рожден ден!” или „Честита сватба!”. Друг вариант за шоколадов подарък е този кораб със златно шампанско и бонбони. Срещу 65 лв. получавате бутилка от 200 мл. златно шампанско с 23 карата златни частици, 16 бонбона „Мерси”, 6 бонбона „Линд”, 2 „Шоколадоро” и 4 в бутоните на розите и златен сандък за подаръци. Височината на кораба е 50 см.

Предмет, който всеки ден ни е под ръка е чудесен подарък. В случая става дума пушачите, който не могат без запалка. А перфектната комбинация е запалка с електрошок. Цената е 12 лв. За любителите на африканската екзотика има и автентична запалка от континента с изобразена карта на Африка на нея. Стойността й е 12 лв.

Не може да пропуснем и лятото. Един универсален подарък, който ще достави истинска радост както на вас, така и на вашите приятели и познати, е плажна кърпа със щампована снимка по ваше желание. Тя може да бъде на детето ви, на приятеля ви или на някои друг любим човек. Цената й е 20 лв., а размерите – 140/70 см.

Сексуалните закачки винаги са предизвиквали интерес. В случая става дума за женска статуетка с големи гърди. Тя е чудесна закачка за онези мъже, които много държат на пищния бюст. Цената е 13.99 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА