8 Юли, 2015 00:03 1 073 0

Банкер дава $10 000 на този, който му намери гадже

  • банкер-
  • $10 000-
  • гадже

Наградата ще получи човек, който запознае самотника с жена, с която той да се среща поне 6 месеца

Самотен американски банкер обяви, че е готов да предложи $ 10 000 на всеки, който успее да му намери приятелка, която да има връзка с него в период от поне 6 месеца, съобщи „Мирър“.

29-годишният Рен Ю е направил и сайт, в който приканва хората да му предлагат свои познати.

„Аз съм необвързан. Нека променим това.“, пише Ю в страницата си.

Интересното е, че самотни жени не могат да се възползват пряко от предложението. Те трябва да бъдат предложени на банкера от свои приятели.

„Ако ме запознаете с момиче, с което да излизам повече от 6 месеца, аз ще ви платя $10 000. Имам свободно време и мога да излизам на много несполучливи срещи. Това е възможност за вас. Можете да направите много пари от нещо, което сигурно сте правили за много ваши приятели. Наградата няма как да отиде за жената с която се срещам.“, допълва Ю.

Рен Ю е завършил „Харвард“и работи в сферата на финансите, заради което и може да си позволи солидната награда. Той търси жена, която да е „интелектуално любопитна“ и обича „да обсъжда абсурдни хипотези“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА