Last news in Fakti

28 Юли, 2015 03:33 1 164 1

Шарън Стоун бе водеща на сватба на гей двойка

  • стоун-
  • сватба-
  • водеща-
  • гей двойка
Шарън Стоун бе водеща на сватбена церемоня на гей двойка. Тя имаше честта да води брачната церемония на Антъни Сънейм, издател на "Уол стрийт джърнъл мегъзин" (месечното издание на "Уол стрийт джърнъл"), и неговия приятел дизайнерът Дейвид Уиткевиц. Двойката е заедно от 15 години.

Стоун се познава със Сънейм от 1996 година, когато той е работил в италианското издание на списание "Вог" (Vogue). На церемонията тя дойде в ярко червена рокля. Според един от гостите 58-годишната Шарън е била твърде трогната от случващото се и на момента едва сдържала сълзите си.

Част от нейните поздравления бе предназначена за домашния любимец на двойката. Това е кучето Нелсън, което холивудската прима нарече "най-фотогеничния член на семейството".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Личо

    0 0 Отговор
    Сбабичосала се е горката!