29 Юли, 2015 01:27 1 441 0

Премиерата на Мисията невъзможна: Престъпна нация затвори Таймс Скуеър

  • том круз-
  • премиера-
  • мисията невъзможна

Критиката е единодушна, че това е най-добрият филм от поредицата

Премиерата на Мисията невъзможна: Престъпна нация в Ню Йорк се превърна в едно от най-грандиозните събития в Голямата ябълка това лято. Том Круз и компания затвориха Таймс Скуеър и събраха огромна тълпа фенове, които нямаха търпение да се снимат със звездите и да вземат автограф от своите любимци, съобщава Форум филм България.

В Ню Йорк за първи път се събраха всички звезди на петата част от поредицата. Освен Том Круз, който изглеждаше като момче в синия си костюм, по червения килим мина и прелестната Ребека Фъргюсън. Шведската актриса е най-новото попълнение в екипа на Итън Хънт. Красивата скандинавка беше облечена в стилна черна рокля до земята, която подчертаваше изящната й талия и сините й очи. На събитието присъства и друга голяма звезда, която участва в Мисията невъзможна: Престъпна нация – Алек Болдуин и съпругата му Хилария. Разбира се, по червения килим минаха и двама от членовете на екипа, без които Итън Хънт няма да оцелее – Джереми Ренър и Саймън Пег.

В петата част от поредицата Хънт и неговият екип поемат най-невъзможната мисия до момента – трябва да унищожат Синдиката. Тази организация е създадена по модел на ОНМ, но целта й не е да спасява света, а да го унищожи.

Критиката е единодушна, че Мисията невъзможна: Престъпна нация е най-добрият филм от поредицата. Каскадите са по-зрелищни от предишните филми, а Ребека Фъргюсън е повече от впечатляваща със своето умение да пасне в семейството на Мисията. По традиция Том Круз сам изпълнява каскадите, които изглеждат невъзможни за оцеляване. Сред най-впечатляващите сцени е моментът, в който Круз виси от външната страна на мощния военен Airbus A400. Самият Том споделя, че за да се вдъхнови за каскадите във филма, години наред е обикалял света и е събирал идеи. И резултатът не закъснява – една от най-впечатляващите сцени е скокът в резервоара, пълен с вода, без кислородна бутилка, за която всеки дубъл е продължавал цели 6 минути... под вода.

Мисията невъзможна: Престъпна нация идва в кината, IMAX и 4DX от 31 юли. Предпремиерните прожекции стартират на 29 юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА