29 Юли, 2015 04:30 1 760 2

Джулия Робъртс била в депресия

  • робъртс-
  • депресия-
  • разкритие-
  • философия
Неочаквана изповед направи във Фейсбук холивудската актриса Джулия Робъртс. Тя публикува своя красива снимка, с която да илюстрира душевното си състояние, което сега е много по-добро, тъй като тя вече излиза от дългогодишна депресия.

„Като погледна през прозореца и като погледна живота си, осъзнавам, че животът е безценен. Трябва да живееш всеки миг така, сякаш ти е последният. Това, което хората не знаят за мен, е, че бях в депресия няколко години. На никого не съм казвала за това. Мислех, че не бях достатъчно добра или че съм твърде стара. Трябваше сама да се боря с депресията.

Човекът, който ме върна обратно към щастието, бях АЗ. Сега гледам на живота като дете към бонбон. Животът е кратък, така че живейте ДНЕС”, написа Хубавата жена.
 
Хиляди хора поздравиха актрисата за смелото й признание и за битката с тежкия проблем, с който много хора се опитват да се справят сами.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мухаха

    0 0 Отговор
    Беше хубава жена навремето - сега е крокодил , акциите и паднаха и решава да привлече медийно внимание за да си вдигне акциите ама не става - плаче за основен ремонт като я гледам горката ! Депресия имала милата - сигурно е от милионите и - много и е трудно да реши как да ги харчи и е изпаднала в депресия ! Тяя тая си е в депресия откакто се е родила - крокодил с щръкнали уши като чинии ,яяя КЪШ МА холивудски крокодил беж да те няма !!!!!!!!!!!
  • 2 Аз

    0 0 Отговор
    Изказването ти номер 1 ми дава за пореден път потвърждение, колко прости и невежи хора като теб дишат на тази земя. Вземи малко се образовай и прочети какво е депресияата и кои хора страдат от нея. На такива като теб им пожелавам много милиони и същото душевно състояние, за да може да прогледнеш. Смешен си...