Last news in Fakti

1 Август, 2015 01:30 826 0

Хиляда души свириха песен на Foo Fighters в Италия

  • хиляда-
  • свириха-
  • foo fighters

Те искат да доведат групата в Чезена

Хиляда души заедно изсвириха песен на рок групата Foo Fighters, съобщи Би Би Си.

Събитието се случи в италианския град Чезена. Там стотици се стекоха в акция, организирана, за да се покаже на групата, колко много хората искат нейните членове да свирят в града.
Ентусиастите изпълниха песента „Learn To Fly“, заедно с диригент  и публикуваха клипа в социалната мрежа „Twetter”. Foo Fighters веднага реагираха и отвърнаха със съобщение: „Ще се видим скоро Чезена“.

Събитието е организирано от Фабио Зафагини, който споделя, че му е била нужна година докато направи  нещата както иска.

„Италия не е страна, в която мечтите лесно се сбъдват. Това обаче е земя на страст и креативност. Това, което направихме е нещо огромно. Едно голямо чудо. Работих по това събитие цяла година. Всяка сутрин се събуждах, мислейки за това как да го организирам.“, заяви Зафагини.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА