Last news in Fakti

2 Август, 2015 20:00 1 550 1

Огънят през тази седмица ще гори бурно. Какво ни дава и какво ни взима?

  • огънят-
  • бурно-
  • астрологична прогноза-
  • седмична прогноза

Астрологична прогноза за периода от 03.08.2015 до 09.08.2015

През повечето дни, през тази седмица, ще има между 5 и 6 планети в огнен знак, сочи астрологичната прогноза на Марина Стоичкова. Особено силно това ще се усеща във вторник и сряда, когато и Луната ще е в Овен. Най-силно това въздейства на хората, при които тази стихия е преобладаваща (не е задължително зодията ви да е такава). Какво притежават те и какво им липсва?

Само припомняме, че в астрологията огнените знаци са Овен, Лъв и Стрелец. Хората, при които те са силно застъпени притежават невероятна вътрешна цялост и завършеност. Това са тези, които сами „коват“ съдбата си. Те вярват, че с действията си могат да постигнат всичко и не седят в очакване „нещата да им се случват“. Много активни и напористи, те рядко се отказват и притежават невероятен оптимизъм и вяра. Обикновено думата „компромис“ носи негативно значение за тях. Те са убедени в правотата си и обичат да я налагат. Егоцентричността също не им е чужда. Колкото и да са силни обаче, понякога стигат и до изтощение – физически или психически. Сам по себе си Огънят не може да задържа енергията и затова има нужда да си я внася отвън или казано по друг начин – има нужда от материал, за да може да гори. Бездействието му се отразява пагубно. Използвайки даденостите си по негативен начин, тези хора биха могли да се превърнат в истински тирани. От друга страна, според Учителя Петър Дънов, Огънят стои най-високо в йерархията на стихиите. И така в дните, когато Огнената стихия е силно застъпена, можем да очакваме, че хората ще бъдат по-склонни да проявяват тези качества.

Астрологична прогноза за 03.08.2015 (понеделник)

В първия ден от седмицата няма да се чувстваме особено работно настроени. През целия ден Луната ще се движи под знака на Риби. Хората ще са чувствителни и реагиращи на заобикалящата ги среда. Макар и да не ни е до задължения, все пак може да се наложи да се мобилизираме. Използвайте по-емоционален подход за постигане на целите си, дори и в служебните ви отношения. Вечерта е подходяща за срещи с близки хора и най-вече със семейството. Взаимната подкрепа ще се усеща силно.

Астрологична прогноза за 04.08.2015 (вторник)

Днес Луната преминава в Овен и енергията се сменя коренно. Мечтателността от предишните дни ще отстъпи и на преден план ще излезе необходимостта от активност и действие. Денят е подходящ за всякакви бизнес начинания, особено за започване на нови инициативи. Възможно е обаче, хората да бъдат доста нетолерантни и настъпателни. Вечерта може да бъде белязана от доста емоционални изблици. Огнената енергия в следващите дни ще бъде много силна, тъй като 6 планети ще се намират в тази стихия.

Астрологична прогноза за 05.08.2015 (сряда)

Луната продължава да бъде в Овен, а денят се очертава да бъде още по-динамичен и интересен, но и напрегнат. Особено втората половина. Сега е моментът да реализирате някоя нестандартна идея. Възможно е нещата да не се развиват по план и да се наложи да импровизирате. Бъдете смели и не се колебайте! Всякакви спортни занимания са благоприятни както през деня, така и вечерта. Вложете енергията си в нещо конструктивно. Не позволявайте на агресивните пориви да определят реакциите ви. Възможни са и семейни конфликти.

Астрологична прогноза за 06.08.2015 (четвъртък)

Днешният ден ще внесе промяна и ще поуспокои нажежените страсти от предходните дни. Луната ще се движи под знака Телец. Енергията става доста по-уравновесена. Стабилност и търпение са качествата, които са ни нужни в момента. Добре е да забавите темпото и да бъдете практични в решаването на днешните си задачи. Проявата ви на загриженост към околните ще бъде оценена. Вечерта е подходяща да се отдадете на кулинарни изкушения.

Астрологична прогноза за 07.08.2015 (петък)

И днес Луната остава в Телец. Възможно е да имате усещането, че нещата се случват по-бавно, от колкото бихте искали. Обърнете внимание на задачите от битов характер. Финансовите въпроси също могат да са актуални. Вечерта няма да е много подходяща за светски събития. Чудесна идея би било да я прекарате сред природата. Ако имате физически неразположения, особено благотворно ще действат билките днес.

Астрологична прогноза за 08.08.2015 (събота)

Сутринта Луната ще премине в Близнаци, но особено в първата половина на деня ще усещаме трудните аспекти с останалите планети. Някои уговорки, които сте си направили с други хора, може да претърпят промяна. Може да ви се наложи да мислите за много неща едновременно и накрая да се окаже, че сте забравили за нещо важно. По-добре е в днешния ден да не взимате дългосрочни решения.

Астрологична прогноза за 09.08.2015 (неделя)

И днес Луната ще остане в Близнаци, но с по-хармонични аспекти. Очакваме комуникацията и общуването да вървят по-гладко. Добра идея е импровизирано да се обадите на някой свой приятел и да си направите уговорка. По-приятно ще прекарате деня, ако сте с други хора. Ако все пак искате да сте сами, то най-добре се отдайте на интелектуални дейности – независимо дали са свързани с работа или просто за развлечение. А можете и просто да си почетете някоя интересна книга. Краят на седмицата се очертава да бъде лек и приятен.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Лудият астролог е в състояние в това горещо и сухо време да драсне клечката на всичко,стига да повярват хората на предсказанията му."Какво ни дава и какво ни взема "/огъня/ ли?Дава ни "вяра" в астрологията,взема ни 500-1000лв за гасене на декар.По данни на ТВ-то:)