Last news in Fakti

5 Август, 2015 01:15 1 856 0

Еминем: Наркотиците ти отварят дупка в стомаха. Ядеш, за да я запълниш

  • еминем-
  • наркотиците-
  • стомаха

Рапърът признава, че се е спасил от своята зависимост с усилени физически упражнения

Американският рапър Еминем разкри сериозните здравословни проблеми, които е имал, докато е бил пристрастен към наркотици и успокояващи, съобщи „Бизнес инсайдер“.

Той злоупотребявал толкова много с болкоуспокояващи, че те му причинявали постоянен глад. Еминем се хранел толкова много, че в един момент сериозно напълнял.

„Коктейлът от Викодин и Валиум, който употребявах с години, оставя истинска дупка в стомаха ти. За да избегна болки в корема, аз постоянно ядях.“, заявява Еминем.

В крайна сметка той склонил да премине през рехабилитация. След това обаче рапърът е трябвало да се спаси от своята „мозъчна пристрастеност“. Той признава, че не е можел да спи без да си вземе наркотика. За да се отърве от своята зависимост, Еминем започнал да тренира усилено.

„Това ми позволяваше да си набавя естествен ендорфин. Освен това заспивах по-лесно. Беше перфектният вариант за мен. Всеки мой ден започва с тичане. Тичам по около час. Правя същото и привечер. Взех си някои от тези DVD-та за домашни упражнения.“, разказва Еминем.

Той признава, че неговата зависимост към наркотиците за малко не го е убила. През 2005 г. той погълнал такъв микс от таблетки, че органите му отказали. След престой в болницата той просто решил, че трябва да започне да се лекува.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА