Last news in Fakti

5 Август, 2015 05:00 2 124 0

Люис Хамилтън хвана за гадже Риана

  • хамилтън-
  • риана-
  • гаджета-
  • купон-
  • барбадос

Певицата заведе пилотът от Формула 1 на родния Барбадос

Риана и Люис Хамилтън засилиха все по-упоритите слухове, че са гаджета, като се появиха заедно на ежегодния карнавал в Барбадос  - Kadooment Day, и не се притесняваха да флиртуват един с друг. Певицата за пореден път не остави нищо скрито за околните, купонясвайки с доста оскъдно облекло, което едва прикриваше пищните й форми.
 
И докато нейното присъствие е нещо очаквано, предвид факта, че купонът е в родината й, то Люис бе голямата изненада. Причината - до този момент той не беше идвал на фестивала, а фактът, че се появи точно покрай клюките, че Риана му е гадже, само затвърдиха тези слухове.
 
Те обаче все пак решиха да не дават възможност на папараците да ги щракат в по-опасна близост и предпочетоха да не интимничат един с друг.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА