Last news in Fakti

5 Август, 2015 12:23, обновена 5 Август, 2015 12:26 20 225 12

Би Би Си пак насочи камери към Слънчев бряг

  • слънчев бряг-
  • би би си-
  • тийнейджъри-
  • англичани-
  • риалити шоу

Биг Брадър следи английски тийнейджъри, които са на море в Слънчев бряг

Британският телевизионен канал Би Би Си това лято отново е тръгнал по петите на разюздани английски тинейджъри, които търсят забавления, секс и алкохол.

След като преди 2 години Би Би Си направи едночаов документален филм за Слънчев бряг и по-точно за това как британските младежи се наливат с алкохол в черноморския ни курорт, тази година туристическото градче е сцена на ново риалити предаване. Шоуто, което се казва "Слънце, секс и недоверчиви родители" върви вече пети сезон, а първите два епизода от него са посветени на Слънчев бряг.

В един от епизодите на предаването са разказани приключенията на 19-годишната фигуристка Клоуи и нейната най-добра приятелка Бек, които са на ваканция у нас. Други персонажи в реалитито са 25-годишната Къртси, която е без една ръка, и нейният приятел Джеймс.

Любопитното е, че докато младите се забавляват, родителите им, които също са у нас, ги наблюдават през лаптопите си. Това всъщност е капан за децата, направен от техните семейства.

Приключенията започват още с кацането на летището в Бургас. Клоуи и Бек не се отчайват от бурята, която ги посреща и успяват да стигнат до хотела. Веднага си намират компания за пиене. Кърсти и Джеймс също започват алкохолния си тур веднага след слизането от автобуса в Слънчев бряг.

По същото време в друг хотел се настаняват майката и бабата на Кърсти, както и майките на Клоуи и Бек.

Вечерта замаяната от алкохола Клоуи се загубва по пътя за хотела и започва да си говори с храстите и пътните знаци. Бек я търси и по чудо я намира, въпреки че също е много пияна.

Кърсти и Джеймз се забавляват, като стрелят с въздушна пушка на стрелбище, а наградата им е бутилка ракия. После продължават да обикалят всички кръчми. На сутринта махмурлукът е тежък и героите не помнят нищо от нощните си подвизи.

Най-интересната част от филма на Би Би Си е срещата между родителите и децата. Майките на Бек и Клоуи шокират децата си когато се появяват в хотела им. Опитват се да разговарят с тях, но без резултат. Майката и бабата на Кърсти са шокирани от видяното. Но до края на ваканцията прощават на дъщеря си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 0 Отговор
    Като отървани в диснилен са англичаните. Нашите деца са по добри в това отношение. Даже носят и на пиене. Как няма да е така, при тази евтения за чужденците. В Англия едва ли могат да си позволят такива луксозни хотели. Лошото е че покрай тях за нас цените са високи.
  • 2 нереален

    1 0 Отговор
    Тези двамата на първата снимка ги видях в аквапарка...
  • 3 ddd

    1 0 Отговор
    Слънчев бряг та Слънчев бряг , да не би само тук да се пие и е.* толкова неразбирам аз.
    Защо не направят от ББС филм за фестивалите в Дания и Холандия , където пикаят по улиците и после заспиват на тях в повърнята си.
    Все България и българите са им виновни , но никой неможе без нас.
  • 4 S Doichinov

    0 0 Отговор
    Откъде може да се изтеглят сериите на този филм?
  • 5 ivan ivanov

    0 0 Отговор
    Vsi4ki deza serajdat ednakvi . Tova vazpitanie vie imgodavate skapi vazmoteni roditeli.!
  • 6 taka e brat

    0 0 Отговор
    E.ati tapacite 6e xodqt da si sledat decata.......
  • 7 1234

    1 0 Отговор
    Не е виновен Слънчев бряг ,а алкохолиците от острова.Нека се видят колко пари струват преди да ни оплюват.Какво сме виновни ние и курорта ни ,че анличаните които идват на почивка у нас са АЛКОХОЛИЦИ и културата ги бие в петите.Простака си е винаги простак било то чужденец или нашенец ,така,че БИ БИ СИ да упрекват за това собствените си сънародници,а не нашите ваканционни селища!!!!
  • 8 шваба

    0 0 Отговор
    Английска измет
  • 9 Ицо

    0 0 Отговор
    Напълно подкрепям казаното от "1234" и "ddd". Моля обаче останалите съфорумци - Не пишете на латиница. Пишете на кирилица. Промяната на езиците на компютъра става в контрол панела, с комбинация от клавиши Ctrl+Shift(Shift+Alt, Alt+shift) и или чрез други програми.
  • 10 Онлайн Авточасти

    0 0 Отговор
    Аз смятам че вината е поделена , защото не е луд този който яде баница ами този , който му я дава .
    Едва ли ако не търсехме тази псевдо популярност щяхме да сме на това дередже ... е не че и БиБиСи не ни очернят допълнително.
    На нашето "Съни" идва само най-долната и елементарна измет от Обединеното Кралство !!!
    П....стките фестивали траещи по няколко дни ... или това че дори по улиците двама "мъже" се държат за ръцете е мноооого яко !!!
    Но така или иначе ние сме си изметта на Европа и това естествено ще ни го изкарват през носа !!!
  • 11 миседниш накура

    0 0 Отговор
    пропаднали английски боклуци-да си видят боклуците колко струват и после да говорят за другите
  • 12 бд

    0 0 Отговор
    БиБиСи само регистрира купона.Никакви не са.Васил Иванов от НоваТВ може да направи по добри репортажи от курортите в Англия.И не знам защо очакват в Сл.Бряг да видят художници,писатели,читатели.Там е бряг с барове и дискотеки.Нормално е да се срещат пияни хора,но едва ли са измета на света.