Last news in Fakti

28 Август, 2015 03:00 5 264 2

Пипа Мидълтън показа стегнато тяло

  • мидълтън-
  • тяло-
  • спорт-
  • ваканция

Сестрата на британската херцогиня почива на Карибите

Сестрата на Кейт Мидълтън - Пипа показа стегнато тяло по време на почивката си на карибския остров Св. Бартс. Пипа е известна с любовта си към колоезденето и маратона, но направо шокира в супер спортна форма. Тя беше хваната от папараците да кара сърф и да се наслаждава на океана в компанията на майка си Керъл, брат си Джеймс и семеен приятел. Красавицата събра погледите, облечена в изрязани червени бикини.
 
Британската преса веднага започна да нищи как госпожица Мидълтън е направила плочките. Освен, че тича всеки ден, тя играе тенис и се занимава с Пилатес.
 
31-годишната Пипа често участва в благотворителни спортни прояви, а и трябва винаги да е във форма като се има предвид, че непрекъснато е в полезрението на медиите.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иконома

    0 0 Отговор
    Харито да я лапа! Че който има бълдъза,
    нататък знаете.
  • 2 пищова

    0 0 Отговор
    как ша я жасам тази Пипа в жакузито ,само да ми дойде на питоня хаха