29 Август, 2015 00:00 1 743 1

Жизел Бюндхен пред развод

  • бюндхен-
  • брейди-
  • развод-
  • семейни проблеми

Кризата в брака на модела с Том Брейди е факт

Бракът на Жизел Бюндхен и Том Брейди бил в сериозна криза. Професионалната репутация на състезателя по американски футбол пострада в следствие на скандал, свързан с уредени мачове в Суперкупата на САЩ. Според информациите именно този стрес се е отразил и на 6-годишния брак на Том с бразилския супермодел Жизел, с която имат две деца - син и дъщеря.
 
Източник, близък до звездната двойка казва пред списание People: "Между тях, особено през последната година, има много напрежение. Бракът им определено е в опасност."
 
Миналият месец 35-годишната Жизел беше уловена от папараците да влиза в престижна частна клиника по пластична хирургия в Париж и дори се появиха жълти слухове, че Брейди я е пребил и затова ѝ се налага да се подлага на интервенция. Източникът разкрива още, че основните проблеми в семейната двойка идват от страна на 38-годишния куотърбек, който напоследък се държал грубо и студено с красивата си съпруга.
 
"Том е много фокусиран върху кариерата си и Жизел често се чувства изолирана от живота му. Двамата прекарват много малко време заедно, а когато се видят започват да се карат", допълва източникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    МНОГО Е ГОТИНА