Last news in Fakti

28 Август, 2015 12:13 11 062 1

Екстравагантен подарък за завършек на лятото

  • bazar.bg-
  • подарък-
  • лято

Почти края на лятото е. Спомените от морския бриз, солената вода и мохитото на плажа, са все още пресни. Ако обаче искате да подарите на някой приятел нещо за спомен от Лято 2015, то края на август и началото на септември е най-подходящото време. Най-бързият и удобен начин за това е като си изберете нещо закачливо от интернет. За любителите на вино има оригинални поставки за бутилки и чаши. Симпатична поставка за бутилка, изобразяваща човече, което я носи на гърба си, може да купите само срещу 5 лв. сочи справка в сайта за безплатни обяви Bazar.bg. Леко кичозните чаши за вино са с цветчета и два броя струват 18 лв.

За футболните фенове, които имат рожден ден скоро, свещи топки за празничната торта, са отлично допълнение. Те са на три в комплект на цена от 8 лв. Атрактивен мъжки подарък може да бъде и комплект брадва Fiskars X5, телескопичен трион Fiskars, универсален и непотъващ нож Fiskar. Цената на сета е 105 лв.

За дамите също има атрактивни предложения. 24-каратова златна роза е перфектният подарък за всяка жена. Към нея има и ваза, както и сертификат за качество. Големината на цветето е 25 см, а на вазата – 8-10 см. За по-страстните дами червен вибратор под формата на червило е запомнящ се подарък от отиващото си лято. Цената на артикула е 28 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 VWandMercedes

    0 0 Отговор
    Миленке сладурано стига с тези поръчкови статии.Няма ли да ни пуснеш да четем за Mall of moms във Варна, или той фалира вече.