29 Август, 2015 23:00 5 041 4

Йозил се заигравал с турска миска

  • турция-
  • йозил-
  • амине гюлше

Месут Йозил се е преборил за вниманието на атрактивната "Мис Турция" за 2014 година Амине Гюлше. Красавицата и футболиста на Арсенал са хванати заедно да се прегръщат в хотел край Босфора.

Според "Мирър" двойката се е събрала окончателно след мача на Арсенал от втория кръг на Висшата лига срещу Кристъл Палас, в който "артилеристите" победиха с 2:1.

Йозил започна като титуляр и бе заменен в 83-ата минута. След срещата двамата се запознали в лондонско заведение, където Йозил отишъл с приятели и след това нещата се задълбочили.

Припомняме ви, че немският полузащитник с турски произход наскоро се раздели с дългогодишната си приятелка Манди Капристо и вече е "свободен агент" в личен план.

Гюлсе пък е сочена за турската Ирина Шейк и е цел на обожание от не малко.знаменитости. Явно обаче поне засга знойната мацка сега ще отдаде своето внимание на Месут.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кенеф ефенди

    1 0 Отговор
    Боли ме швепса@
    Кви вежди говежди има и мирише на пот
  • 2 Kafenceto

    0 0 Отговор
    Turska im rabota smotana ... ;D
  • 3 алцо

    0 0 Отговор
    hubavica ,pone ne mirise na svinsko prase
  • 4 Симеон Тасев

    0 0 Отговор