Last news in Fakti

31 Август, 2015 07:27 2 152 0

Пет съвета за почивка без скандал

  • почивка-
  • скандал-
  • без

Малко или много, повечето двойки си спретват поне по един скандал по време на съвместната си почивка. С малко внимание и компромиси те могат да бъдат избегнати. Ето и съветите на Факти.бг за приятна почивка с половинката:

Багажа

Мъжете не проумяват защо половинката им има нужда от толкова много дрехи, обувки, чанти, гримове и други принадлежности. С търпение и по-голяма кола, това може да се избегне.

Той заглежда други жени

Спорно е дали е несъзнателна реакцията на мъжа, като види красива жена да я загледа, но на съзнателно ниво е препоръчително подобно поведение да се избягва... Мъжете знаят защо.

GPS

Често невинния въпрос „Къде се намираме?”,може да прерасне в голяма кавга. Особено, ако и двамата твърдите, че сте били стотици пъти на това място и го познавате  отлично. Нашият съвет е да ползвате GPS – това вече не е скъпо удоволствие, а по-усъвършенстваните модели ще ви откарат до най-добрата местна кръчма.

Плаж, кръчма или исторически забележителности

Единият иска да се разхожда, да обикаля различни места, а другият иска да лежи на плажа и да си почива в хотела… Няма спасение, ако не сте го предвидили отпреди и не сте сте направили компромис

Парите

И тук известно планиране ще е от полза – кофти ще е ако по средата на почивката останете без пари. Няма значение кой ги е изхарчил – скандълът е неизбежен.

В крайна сметка, важното е да сте си починали. А не да искате от шефа си още една седмица отпуска.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА