Last news in Fakti

1 Септември, 2015 04:00 984 0

Започна източноевропейската част от турнето на Machine head

  • machine head-
  • започна-
  • източноевропейската-
  • част-
  • турнето

Започна източноевропейската част от световното турне на Machine head,  представящо по много специален начин творчеството и „живота” на бандата.

Както всички знаят специалният концерт “An Evening with Machine head” ще се проведе у нас на 24 Септември от 19:30 часа в столичната зала Универсиада, а очакваната му продължителност е 150 минути.

Практически билети могат да бъдат закупени от всякъде след като те се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM, Ticket Pro и TicketLogic в цялата страна.

След като цената на билетите стартира с цени от 40 и 45 лева, в момента тя е 50. А в случай на налични в деня на събитието и на място в залата  цената им ще е 60 лева. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА