1 Септември, 2015 07:31 2 725 0

Джак Никълсън предлагал кокаин на сестрата на кралица Елизабет II

  • джак никълсън-
  • кокаин-
  • кралица

Той смятал, че като се надрусат, двамата с принцеса Маргарет са щели да се опознаят по - добре

Джак Никълсън е известен като един от най-екстравагантните холивудски актьори, като той не се е свенил да показва своята ексцентричност дори пред кралски особи.

Според нова книга, цитирана от „Дейли Мейл“  Никълсън се запознал със сестрата на британската кралица Елизабет – принцеса Маргарарет по време на пищно парти в нейна чест в Лос Анджелис през 1979 г. В един момент той дръпнал принцесата в страни и директно й предложил малко кокаин. Той смятал,че двамата ще могат да се опознаят по-добре, ако се надрусат заедно.

Маргарет обаче учтиво отклонила поканата и прекарала по-голямата част от вечерта танцувайки и говорейки с Джон Траволта. Това е твърдение на писателя Брайън Келоу, който пише биографията на Сю Менгърс, която е считана за първия суперагент в Холивуд.

Според Келоу Никълсън бил на събитието със своята тогавашна приятелка Анджелика Хюстън, но това не му попречило да се пробва с принцесата. Той твърди, че поведението му вбесило Менгърс, която смятала, че така той пропилял възможността си да получи покана за събитие в Бъкингамския дворец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА