2 Септември, 2015 00:31 1 223 0

Прострелян фен съди Крис Браун

  • крис браун-
  • съди-
  • фен

Той е бил ранен по време на стрелба на концерт на певеца

Фен ще съди певеца Крис Браун за получени контузии по време на негов концерт, съобщи Metro.

Поул Брайли е бил прострелян по време на концерт на Браун в нощен клуб в Сан Хосе. Тогава неизвестен откри огън по публиката, като петима бяха ранени, четирима от които бяха откарани в болница.  Брайли твърди, че инцидентът се е случил по вина на екипа на певеца, който не е успял да осигури достатъчно сериозни мерки за сигурност.  Той твърди, че нараняванията, които е получил ще имат дългосрочен ефект върху неговото тяло.

Според потърпевшия проблеми със сигурността е имало и на други концерти на певеца, като мерки така и не са били взети. Според говорителя на Крис Браун обвиненията срещу него са несериозни и най-вероятно скоро ще бъдат свалени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА