Last news in Fakti

3 Септември, 2015 01:29 4 758 2

Галерия продава голи снимки на 20-годишната Анджелина Джоли

  • аджелина джоли-
  • снимки-
  • галерия-
  • голи

Днес, 20 години по-късно, холивудската звезда отново изглежда перфектно

Уникални голи снимки на младата Анджелина Джоли бяха пуснат в продажба в лондонска галерия, предава Mirror. Цената на фотографиите е 1 800 британски лири всяка и могат да бъдат намерени в Zebra One Gallery. 

Снимките са дело на фотографът Кейт Гарнър, който през 1995 година заснема 20-годишната актриса без дрехи, но с тежък грим, подчертаващ красивите ѝ черти. 

Наскоро се разбра, че Джоли, заедно със съпруга си брад Пит, търсят своя нов дом в Лондон. Двамата имат шест деца, три от които са осиновени. 

 

В момента Анджелина Джоли избягва еротичните  фотоси, като през последните няколко години се отдаде на развитието на кариерата си като режисьор. По-рано през годината излезе нейния трети режисьорски филм „Несломим“, ,който спечели $ 161 млн. от прожекции и спечели одобрението на критиката. В началото на 2016 г. излиза „Край морето“, на който Джоли е режисьор, сценарист и продуцент. Тя влиза и в главната роля, като за втори път в кариерата си ще си партнира със своя съпруг Брад Пит, с когото се срещнаха на снимачната площадка на „Господин и госпожа Смит“. За съжаление изданието не предлага други  разсъблечени фотографии на звездата, но ето как изглежда тя двадесетина години по-късно:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1212

    0 0 Отговор
    Много пластика, много нещо. Не можеш да я познаеш. Иначе голяма скубла на млади години.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.