Last news in Fakti

4 Септември, 2015 00:30 2 176 0

Кортни Кокс: Няма да си правя пластична операция

  • кокс-
  • макдейд-
  • пластична операция-
  • ботокс

Използвала съм ботокс, но няма да легна на операционната маса, заяви актрисата

Американската актриса Кортни Кокс не крие, че е ползвала ботокс, но се кълне, че никога няма да прибегне до услугите на пластичната хирургия. Категоричен противник на хирургичните корекции е нейният приятел 39-годишният музикант Джони МакДейд.
 
„Не е тайна, че в миналото съм си слагала ботокс, но няма да легна на операционната маса“, твърди 51-годишната звезда от сериала „Приятели“.
 
„Джони също не е във възторг от холивудските стандарти за красота. По тази причина не се чувствам притисната и не трябва да се старая да изглеждам като 20 годишна“, сподели актрисата.
 
Кортни също така заяви, че не бърза да сключи брак, макар че нейната дъщеря Коко чака събитието с голямо нетърпение и ентусиазъм.
 
„С Джони все още сме на етап планиране, но Коко иска да е главната и бракът вече да е факт“, смеейки се каза актрисата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА