Last news in Fakti

5 Септември, 2015 01:30 5 119 1

Нина Добрев на гости на баба и дядо

  • нина добрев-
  • баба-
  • дядо-
  • снимки

Актрисата се завърна в България

Нина Добрев, която стана световноизвестна с ролята си в "Дневниците на вампира", от няколко дни е в България. Актрисата почти всяка година идва в София при баба си Ефи и дядо си Александър. Тази година отново е тук, но не, защото ще промотира последния сезон от "Дневниците" или ще води детската "Евровизия", както някои медии писаха. Нина е на гости на любимите си родственици, като тяхна любяща внучка.
 
За първи път актрисата пусна снимки от престоя си у нас в социалната мрежа Инстаграм. Истински фурор предизвикаха кадрите с нейните прародители в дома им, а под кадъра Нина написа:
 
"Моите Баби и Деди. Нямаше да съм тук без вас. Буквално. 38 години брак и продължавате... Обичам ви!"

 

На друг кадър, тя се е излегнала в дома на баба си и дядо си върху ретро диван. Нина винаги е пазела в тайна къде живеят родствениците й, но ето, че показва хола на просторната къща. Винтидж мебелите впечатлиха феновете й, както и изгледът към добре поддържана градинка. Под снимката Добрев написа: "Стари вибрации на световете...#ОбратноКъмКоренитеМи".

Актрисата показа също и кадри от София. Тя се е снимала пред Народния театър с братовчедка и е направила клипче на уличен танцьор пред градинката на „Кристал", който прави кълбо назад.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    Медиите съсипахте Гришо,сега сте на път да съсипите и това детенце-вие нямате ли си друга работа ,че се занимавате с тези деца.ако го правите поне да е интелигентнои съвсем леко по веднъж стига-а не всеки ден -както постопихте с Гришо и Маша.така постъпвате ,че на тези наши сънародници не им се идва повече в Родината......Умната...