4 Октомври, 2015 02:00 16 204 2

Мис Италия 2002 се раздели с мъжа си

  • мис италия 2002-
  • биджи-
  • не са заедно

Мис Италия 2002 Елеонора Педрон и Макс Биаджи официално вече не са заедно.

Мотоциклетистът и красавицата имаха 12-годишна връзка, а от седем бяха семейство. Те имат и две деца - момче и момиче, родени съответно през 2009 и 2010 г. За разлъката съобщи пръв Биаджи в социалните мрежи.

"Край! Това е! С Ел имахме трудни моменти, които не успяхме да преодолеем", написа Биаджи. За криза в отношенията им се заговори още преди две години. Тогава спортистът захвърли мотоциклета и обяви край на кариерата си в опит да спаси брака и семейството. Усилията му явно са били напразни, тъй като той се завърна в спорта.

След раздялата Биаджи ще напусне семейното жилище в Монте Карло. Очаква се той да заживее в Рим или Милано, където е живял и преди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 1 Отговор
    Като й е плосък и никакъв задника , кой ще я търпи?
  • 2 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Теодоре, дай още снимки, че колегата ти роско, само целулитни или фотошопни орунгели показва, уникална е Елеонора.