Last news in Fakti

6 Октомври, 2015 02:29 2 147 0

Братът на Меси се забърка в неприятности

  • меси-
  • незаконно-
  • оръжие

По-големият брат на Лионел Меси - Матиас, ще бъде подведен под съдебна отговорност за притежание на незаконно оръжие и най-вероятно за агресивно поведение към служители на реда, твърди аржентинската телевизия Cadena 3. Роднината на суперзвездата е бил спрян от пътна полиция в събота вечерта в Росарио за рутинна проверка.

Първоначално Матиас отказвал да му бъде направена такава и се държал арогантно. Полицаите решили да претърсят автомобила и открили незаконен пистолет 22-ри калибър. Тогава по-големият Меси побеснял и се нахвърлил на полицаите. Резултатът от спречкването е разцепена вежда и предстоящо повдигане на обвинения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА