Last news in Fakti

7 Октомври, 2015 01:31 1 424 2

Американец видя Елвис Пресли на Марс

  • пресли-
  • наса-
  • откритие-
  • снимки-
  • извънземни-
  • си уоринг

Откритието станало, след като НАСА предположи, че има живот на Червената планета

Теорията, че Елвис Пресли е жив, не е от вчера. Този път тя сюрпризира поддръжниците й, след като НАСА направи история с откритието на вода на Марс. Търсач на извънземни е намерил Краля на рока на Червената планета, пише в. "Дейли експрес".
 
Скот Си Уоринг от САЩ, редактор на UFO Sightings Daily, редовно преглежда снимки от марсохода "Кюриосити" на НАСА в търсене на извънземен живот. На сайта си той е публикувал съобщението, че е открил извънземна фигура, която гледа от възвишение в посока към космическия кораб.
 
Търсачът не крие, че първоначално не е разпознал Елвис Пресли в изображението. "Хора, открих тази фигура на снимка от "Кюриосити". Отначало сметнах, че това просто е поредната ми извънземна находка, но когато увеличих снимката в пъти, установих, че фигурата напомня на човек, изправен на два крака. След още по-внимателно взиране установих, че това не е просто извънземна фигура, а поразително подобие на Елвис Пресли с прочутия му перчем и екстравагантния му бял сценичен костюм"- разказва Скот Си Уоринг.
 
Търсачът на извънземни допълва, че това е десетата фигура, която открива за последните три години, но от НАСА са пренебрегнали всичките му находки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хараламби

    0 0 Отговор
    "...но от НАСА са пренебрегнали всичките му находки."
    Това е ясно, но защо и психиатрията пренебрегва всичките му находки???
  • 2 ЦСКА ВЪВ В ГРУПА ВИНОВЕН Е ЛУПИ

    0 0 Отговор
    А може би и Лейди Даяна е жива???