Last news in Fakti

10 Октомври, 2015 02:00 2 294 0

Джак Блек започнал да взима наркотици още 14-годишен

  • джак блек-
  • взима-
  • наркотици

Той бил шокиран от смъртта на по-големия си брат

Американският комик Джак Блек призна, че е започнал да взима наркотици на 14-годишна възраст, като е бил подтикнат към тях от смъртта на по-големия си брат, съобщи Дейли Мейл.

Той споделя, че неговият брат Хауърд е починал от СПИН на 31-годишна възраст. Това просто е поразило дълбоко бъдещия актьор.

„Имах двама души, които ми даваха пример. Брат ми Хауърд и сестра ми Рейчъл. Хауърд имаше голямо влияние над мен. Той ме заведе на моя първи концерт. Той оформи моя вкус към музиката“, заяви Блек.

Той сподели, че брат му си е отивал бавно, като неговата майка никога не успяла да се отърси от шока.

„Всички видяхме как той си отива. Той беше само на 31. Беше ужасяващо.“, допълва актьора.

Всичко това се е случило, докато родителите на Блек били в развод и той се отдал на наркотиците още 14-годишен.

„Беше тежък период. Имах големи проблеми с кокаина. Излизах с някои доста страшни типове. Някои от тях искаха да ме убият. Беше ме страх да ходя на училище“, споделя Блек.

Все пак Блек успял да се отърси от проблемите си и сега е един от най-успешните комици в Холивуд, участвал във филми като „Рок училище“ и „Кинг Конг“. Той има жена и деца, като признава, че чувства, че понякога е твърде загрижен за тях.

„Винаги ме е страх, че нещо може да се случи с тяхното здраве. Така е с хората, които са загубили член от семейството си. Знам, че може би съм твърде загрижен.  Моите синове са на 7 и 9 години и обичат да гледат филмите ми“, заявява Блек.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА