Last news in Fakti

10 Октомври, 2015 04:30 4 288 4

Мъж, изгонен от жена си, живее в градината пред дома си от 7 месеца

  • мъж-
  • дома-
  • градина

Той не иска да напусне собствеността си

Мъж живее в градината на своята къща вече 7 месеца, след като неговата съпруга го изгонила от техния дом, съобщи „Сън“.

69-годишният Шарафат Кан притежава огромно имение в Тексас. Собствеността е обща и е поделена между него и съпругата му. Тя обаче сменила ключалките и не му позволява да влезе вътре.

Той живее без обувки и храна, като няма достъп до семейните средства. Кан е прекарал повечето си нощи, спейки увит в лист на верандата. Той определя действията си като форма на протест.  Мъжът признава, че е можел да остане при приятели, но не е искал да напуска своята собственост. Негови съседи признават, че се притесняват за здравето му.

Неговата съпруга споделя, че няма да се разведе, заради религията си, но не желае да живее с мъжа си. От полицията няма как да го извадят от имота, тъй като той е негов собственик. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дъъъъ

    0 0 Отговор
    Какви са тези измислици?Ключалките били сменени и какво от това не може да си разбие собствената си врата и да влезе и той да и смени ключалките.
  • 2 comment

    0 0 Отговор
    Влизам с вратата. А пък тя веднага след това излиза с прозореца...
  • 3 Кобрата

    0 0 Отговор
    Глупак, влизам вътре с касата на вратата и ще я изхвърля като мръсно коте и от двора ще я изкарам даже и ще пусна ток да тече по дръжките на вратите и по оградите на двора. Да има късмет да дойде и като докосне дръжката и ще и правя помен после
  • 4 Маурчи IV

    1 0 Отговор
    Преди доста годин, купих ази къща за мени и женъта с коят се бях уженил няколко годин преди това.
    Месеци по късно оная ми иде с адвокатин, щяла да се развежда и адвокатина ми обеснява как трябвало да и префърля моя дял на къщата. Щото като сме имали били брак тя била съсобственик на това дето ази си купя. Казах му на адвокатина да ми напрай една св..ка и ще му дам да си напрай снимка с входната врата на излизане. Оня ми вика че се видим у съда, всичко че ти зема.
    Е остана си со среднио пръст дето му показах на излизане.
    У съда стана ясно как собственика на къщата не иска тъпата офца да прекрачва прага на портата.
    Стана и също ясно как небрежно при купуванието на къщата съм я писувал на бащата а само партидите за ток и водъ бяа на мойо име, та им казувах га искат нещо от къщата ще им ги префърля да си ги плащат со кеф.

    Година подир това заминаф за африка и требе да ви казувам месните моми са бая арни. Е дъщеря ми стана малко кафевичка ни бела ни черна. Пък момата де я роди си вярна. Заедно още си живееме повече от добре.

    Преди годин у кауфланд я видех абе некаква бабичка ме загледа и ми вика убаво ме измами навремето сега у панелка живея. .Бая се хилих викам аз ще одя пък камината да си запаля на вторио етаж на къщата и продължавам да се хиля. она подбутна количката и фана пътя на нейде. Ази пък повеч у кауфланд не стъпих зер да я не срещам пак.