Last news in Fakti

28 Септември, 2011 13:13 15 934 10

SETI: Извънземните не идват

  • извънземни-
  • нло

Няма такова нещо като три кораба с извънземни, които са се отправили към Земята. Учените от SETI опровергаха медийните публикации, пуснати в някои световни медии, че през ноември ще станем свидетели на близка среща с НЛО. В писмо топ-астрономът д-р Сет Шостак твърди, че срещата ни с извънземните след два месеца е толкова вероятна, колкото и краят на света догодина, предречен от маите.

Учените от SETI цитират статия в руския вестник „Правда“, в която се описва идването на пришълците от друга планета.

Твърди се, че трите кораба били засечени от обсерватория в Аляска, но от местонахождението й изобщо не било възможно да се види тази част от Космоса, в която се твърди, че извънземните се движили. Оказва се, че SETI не използва системата HAARP, за която се посочва, че е засекли пришълците. Освен това в обсерваторията не работи ученият Крейг Каснов, който е цитиран от изданието. Има служител с подобно име – Крейг Касноф, който бил пиар специалист и категорично отрича да има общо с теча на невярната информация за НЛО.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Минчо Енев

    0 0 Отговор
    Ново 20 :)
  • 2 Желязко Вълчев

    1 0 Отговор
    :) Браво на журналистката.... Като във вица: "като знак какъв специалист съм на лекър не ми се стъпва".
  • 3 Чичо Скрудж

    0 0 Отговор
    Жалко!
  • 4 Jesika

    0 1 Отговор
    Много съм разочарована(((

    Коментиран от #7

  • 5 ПЕТКО ПЕТКОВ

    0 1 Отговор
    Тия са мезили
  • 6 М Голям М Умен

    1 0 Отговор
    Истината е някъде по средата...
  • 7 КУРТИ Лада

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Jesika":

    @4 Jesika, И АЗ СЪМ МНОГО РАЗОЧАРОВАН, НО ЯВНО ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЧАКАМЕ ОЩЕ ! НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ДОЙДАТ ДОГОДИНА ДЕКЕМВРИ МЕСЕЦ, СИГУРНО СА СПРЕЛИ НА ПЛУТОН ДА ПИЙНАТ ВОДОРОД (кафе) И ДА НАПЪЛНЯТ РЕЗЕРВОАРИТЕ !

    Коментиран от #8

  • 8 Jesika

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "КУРТИ Лада":

    @7
  • 9 Любомир Петров

    0 1 Отговор
    Тюх да му се не види! И сега кой ще поеме вината за несъстоялата се среща от 3-ти вид?! Но ми се ще някога подобни "журналисти" - автори на такъв вид драсканици да бъда линчувани публично - и да бъдат показвани по нета...Да видим след кой път ще престанат да писателствуват "на ползу рода"...
  • 10 Ангел

    0 0 Отговор
    въобще не ни трябват извънземни....и така сме мега зле, остава само някакви извънземни да ни дават наклон на оная работа....