Last news in Fakti

27 Ноември, 2015 07:36 1 632 1

Дженифър Лорънс ще става режисьор

  • лорънс-
  • режисьор-
  • филм

Актрисата Дженифър Лорънс ще се пробва в режисьорската професия. Първият филм, който тя ще режисира ще бъде за тестова програма на тайно химическо оръжие, пусната от американската армия през 1960г. Актрисата потвърди, че вече е подписала договор за лентата на войната през 60-те .

"Винаги съм искала да режисирам, още от 16-годишна, и вече трябваше да започна да правя първите стъпки. Искаше ми се да го направя по-рано, но не бях готова. Сега действително мога и искам да го направя", сподели звездата.

„Бих искала да режисирам комедия. Мисля си го от дълго време, но не съм издавала, защото не обичам да говоря, а да действам", разкри още актрисата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    1 0 Отговор
    Дженифър има скрити таланти, които лъснаха когато и беше хакнат iCloud акаунта.
    Сигурен съм че може да сътвори шедьоври в софт порн жанра.