Last news in Fakti

26 Ноември, 2015 21:18 1 227 2

Queen ще свирят у нас с Адам Ламбърт

  • queen-
  • адам ламбърт-
  • концерт-
  • софия

За първи път у нас пристигат легендарните Queen, заедно с младата звезда Адам Ламбърт, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис.

Концертът им на 23 юни 2016 на стадион „Георги Аспарухов“ ще е част от фестивала АРЕНА МУЗИКА, в който ще участват още български и чужди изпълнители!
Билетите са в продажба от 30 ноември.

Дори след трагичната загуба на уникалния талант Фреди Меркъри, QUEEN продължават да са една от най-великите групи в рок и поп историята. На 31 октомври Брайън Мей и Роджър Тейлър заедно с Адам Ламбърт отбелязаха 40-та годишнина от създаването на историческия сингъл “Bohemian Rhapsody”.

QUEEN + Адам Ламбърт се появяват заедно на една сцена през 2009 г. по време на финала на предаването American Idol, а по-късно имат съвместно участие на Европейските музикални награди на MTV. Адам Ламбърт скоро се превръща в неразделна част от QUEEN. През 2012 и 2013 година следват поредица от успешни концерти и участия в телевизионни шоута.

През 2014 г. QUEEN + Адам Ламбърт поемат на изключително успешно турне в Англия. В края на годината музикалният тандем изнася зрелищно шоу в Лондон пред 12 милиона зрители. В резултат в следващите 24 часа името “Adam Lambert“ е потърсено в Google от половин милион души във Великобритания.  

В началото на 2015 г. QUEEN + Адам Ламбърт покоряват Европа с напълно разпродадени концерти в 10 страни. След края на турнето равносметката е 67 напълно разпродадени концерта по света за по-малко от година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    Аве нищо лошо, ама...... все стари муцуни идват тука, бе. Пък те не могат да пеят вече, не са толкоз добри. По-добре човек да посъбере малко пари и да отиде на концерт на някой млад изпълнител, да ги чуе и види докато са млади как пея и какви концерти правят.
  • 2 Гламбърт

    0 0 Отговор
    Адам Ламбърт е на 33. Феноменален вокал. Па ти сбирай пари за Тейлър Суифт, че е дългокрака и пее на плейбек!