Last news in Fakti

28 Ноември, 2015 09:27 11 100 1

Странни подаръци

  • bazar.bg-
  • оферти-
  • прашки

Когато чуете думата прашка, то несъмнено я причислявате към женските артикули. Оказва се обаче, че има и мъжки прашки. Цената им е 11 лв. и са за многократна употреба, уточняват търговците, пуснали ги за продажба в сайта за безплатни обяви Bazar.bg.

В него може да намерите и доста закачливи подаръци. Ако ваш приятел е страстен пушач, то той определено ще се зарадва на практичен подарък като запалка. В случая става дума обаче за електрошокова запалка. Цената й е 12 лв. Тя е вятъроустойчива, но трябва да се внимава при боравене с нея. Ако я запалите по нормалния начин, то ще задействате електрошока. За да си запалите цигарата трябва да приплъзнете картата надясно.

Друг практичен подарък, който е особено актуален с наближаване на новата година е настолен календар. Особеното в случая е неговата форма – многоъгълник, както и съдържанието – може да разположите върху него 12 снимки от любимите приключения с приятеля, на когото го подарявате. Цената му е 10 лв.

Чаша за уиски със специален надпис е друг персонален хубав подарък, който може да направите. Цената е 12 лв.

Ако става дума за половинката ви, то срещу 5.90 лв. може да разнообразите интимния си живот. Това е цената на секс въртележка с пози. „Адресирайте поканата за секс до избрания от вас човек и му направете персонален подарък за съвместна употреба. Нека играта започне сега...”, призовават авторите на офертата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.