Last news in Fakti

29 Ноември, 2015 00:28 22 928 9

"Безпощадната истина" за Тайсън

  • тайсън-
  • безпощадната-
  • истина

Скандално известният бивш профибоксьор Майк Тайсън признава, че не е подбирал жените, с които е правил секс особено в определена част от живота си. "Моите дни на въздържание бяха приключили. Бях краен във всичко, което вършех, включително и в секса. След като веднъж започнах да чукам жени, всички задръжки паднаха. Ниски, високи, отракани, грозни, елитни, уличници. Моят критерий беше да дишат", признава самият той в автобиографичната си книга "Безпощадната истина", която ще излезе на българския пазар в средата на декември.

Динозавъра обаче признава и друго – че не знаел как да подхожда към жените. Той успял да втрещи дори свой приятел сводник, като поискал да се възползва от услугите на неговите момичета.

"Веднъж отидох да го видя в четири сутринта – разказва Тайсън в книгата. - Никога досега не му бях казал, че искам да чукам някое от неговите момичета, но той дори не ми позволи да спомена и дума по въпроса. "По дяволите, махай се оттук, Майк, ясно ли е? Ти си Майк Тайсън! Недей да чукаш тези мръсни кучки и курви", крещял му сводникът.
Най-младият световен шампион в тежка категория разказва и за непрестанните купони, които е посещавал и организирал.

"След всеки мой мач с Буги отивахме до Ел Ей и по цял ден пазарувахме на Родео Драйв. След това продължавахме с една хубава вечеря, вземахме няколко момичета и атакувахме клубовете“, пише той в "Безпощадната истина".

Тайсън минавал и за върл почитател на модата, а негов близък приятел бил италианският дизайнер Джани Версаче. Той му изпращал покани за купони дори и докато Динозавъра бил в затвора. "Знаеше, че не мога да отида, но това беше неговият начин да ми съобщи, че мисли за мен. Беше невероятен човек", казва Тайсън за модната икона.

Самият боксьор пръскал луди пари за дрехи и аксесоари от неговата марка, които обновено оставали да красят гардеробите му. "Оставях по 100 000 долара в магазина на Версаче в "Сийзърс Палас", но обикновено носех кецове, дънки или анцуг", признава още Тайсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    4 4 Отговор
    ГОЛЯМ

    Коментиран от #2

  • 2 Дон Карло

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Какво му е голямото ? Простотията или циганията ?
  • 3 Дон Корлеоне

    2 0 Отговор
    Оная работа......
  • 4 Кобрата

    1 1 Отговор
    Ами имал е пари и младост и е действал човекът, поне е пробвал от всичко... А относно дрехите, парите които е оставял не са оправдани, при условие, че ги е оставял в гардероб и е носил дънки и анцузи
  • 5 капитана

    3 0 Отговор
    Тайсън е един от най-великите профибоксьори във тежка категория,каквито и глупости и простотий да е вършил Тайсън си е Тайсън,велик спортист пред таланта на който трябва да му атдадем заслуженото уважение.Хора които не уважават и зачитат постигнатото от него и неговите победи просто да не пишат глупости.
  • 6 Холифийлд

    4 0 Отговор
    Днешните палячовци в тежката категория са големи късметлии ,че Тайсън не се боксира по тяхно време. Велик шампион и много прост човек,просто да не ти е на пътя ,че жална ти майка!!!
  • 7 Дядо Иван

    0 0 Отговор
    "признава, че не е подбирал жените, с които е правил секс особено в определена част от живота си".
    Е, че и аз бях тъй "в определена част от живота си".
    Ама веке не мога ...
  • 8 шутколизач

    0 0 Отговор
    Аз пък съм опънал всички приятелки и женски роднини на жената но преди да се оженим, така че Тайсъна е "мой човек".
  • 9 Oпелофоб

    1 0 Отговор
    Ми гледай му мачовете и ще разбереш кое му е голямото.Другия път не се изказвай неподготвен.